בארץ

יאיר גולן: "החטופים מתים - והוא מציל את עצמו"

יאיר גולן תקף את בנימין נתניהו על רקע החזרת גופות החטופים משבי החמאס למדינת ישראל: "נתניהו עדיין מפקיר, עדיין משאיר את החטופים שבקושי נושמים מאחור"
מערכת ice |  4
בנימין נתניהו יואיר גולן (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
מדינת ישראל קמה היום (חמישי) לבוקר מטלטל ועצוב מאוד אחרי שגופותיהם של שירי ביבס ושני ילדיה הקטנים, אריאל וכפיר ביבס, כמו גם של עודד ליפשיץ, שחזרו בעסקת החטופים אחרי מעל 500 ימים בשבי, הוחזרו לישראל מידי ארגון הטרור השפל שערך טקס ציני ומזעזע כהרגלו.
מי שהתייחס הבוקר לרגעים הקשים הוא יו"ר מפלגת הדמוקרטים, יאיר גולן, שהעלה ציוץ לחשבון הטוויטר שלו, בו התייחס תחילה לטקס הציני והמכוער שערך ארגון הטרור חמאס עם אורונות החטופים: "שוב אנחנו רואים עד כמה חמאס שפל ורצחני, כשהוא הופך תינוקות שנרצחו בשבי לטקס ניצחון".
יאיר גולן המשיך וטען שהדברים יכולים היו להיות אחרת, אלמלא נתניהו לא היה ממשיך לחזק את חמאס לדבריו: "רואים וזועמים על כך שזה יכול וצריך היה להיראות אחרת. נתניהו משאיר את חמאס בשלטון ועדיין, למרות הכול, ממשיך לחזק אותו".
יו"ר הדמוקרטים הוסיף ותקף בחריפות את ראש הממשלה בנימין נתניהו: "עדיין מפקיר, עדיין משאיר את החטופים שבקושי נושמים מאחור. הם מתים – והוא מציל את עצמו. כל רגע שעובר שהם לא כאן – הוא פשע. חייבים להחזיר את כולם – עכשיו! אנחנו נילחם עד שאחרון החטופים יחזור".
 
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    מי ישמע אתה היית עושה יותר
    דפנה 02/2025/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    דייי תפסיקו כבר לפרסם את הבל דבריו
    סגור
  • 3.
    חתיכת אפס תפסיק כבר
    שוש 02/2025/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כמה שינאה כמה רוע
    סגור
  • 2.
    יאיר גולן =~יאיר לפיד
    ביביסט שרוף 02/2025/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    יאיר גולן גג גג 5מנדטים איזה איש רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
    סגור
  • 1.
    אור 02/2025/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    זהו יום נורא במיוחד לכלנו , ודווקא ביום כזה יאיר גולן מנצל באופן קר - את האירוע הנורא כהזדמנות נוספת להשתלח בנתניהו. זה מעשה לא ראוי בעליל.
    סגור