בארץ

"אל תדברי בשמנו": זוכת האח הגדול עונה לח"כית ומעוררת סערה

זוכת האח הגדול לשעבר, טל גלבוע, תקפה את ח"כ לזימי בתגובה לפוסט שפרסמה על שני החטופים ברשת X: "הפעולות האנרכיסטיות שלך ושל חבריך רק מרחיקות את שחרורו"
מערכת ice | 
אביתר דוד וגיא גלבוע דלאל (צילום רשת X)
טל גלבוע, זוכת העונה השישית של האח הגדול, תקפה את ח"כ נעמה לזימי (העבודה), על רקע פרסום שלה ברשת X בו כתבה כי, "אביתר דוד וגיא גלבוע-דלאל חיים והם חייבים לחזור. עד החטוף האחרון".
לזימי כתבה את הפוסט על רקע פרסום הסרטון האכזרי של החטופים אביתר דוד וגיא גלבוע-דלאל. דוד וגלבוע-דלאל צולמו בתוך רכב סמוך לטקס המזוויע של שחרור החטופים בשבת החולפת, כשהם מייחלים לשחרורם ומתחננים לנפשם. 
גלבוע, דודתו של גלבוע-דלאל, הגיבה ללזימי: "אנחנו, משפחתו של גיא, מבקשים שלא תדברי בשמנו. אנחנו מרגישים שהפעולות האנרכיסטיות שלך ושל חבריך רק מרחיקות את שחרורו. ובתור מי שמכירה את אבישי וגליה, הוריו של אביתר, בצנעה אומר שהם לא מתחברים לעשייה שלך".
 
מספר ימים לאחר ה- 7.10, גלבוע חשפה כי אחד החטופים הוא אחיינה גיא, שנחטף ממסיבת הנובה: "אלון אחיין שלי אומר שצרחתי "לא!" אני לא זוכרת. אחותי מסתכלת עליי, אני מתיישבת לידה ואומרת לה שגיא חי אבל הוא חטוף בעזה. זהו, צרחות, בכי, פתאום פארמדיקים בבית ועבור גיא וגם עבורינו התחילה תקופת גיהינום. כמו יום אחד ארוך שלא נגמר מאז ועד היום".
כחודשיים לאחר ה-7.10, ביקרה גלבוע בראיון לרדיו 103FM את התנהלות מטה החטופים, וטענה כי הוא "לא מייצג את כל החטופים".  
גלבוע, אקטיביסטית למען זכויות בעלי חיים משמשת כיום כיועצת רה"מ לזכויות בעלי חיים.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה