בארץ

יאיר גולן יוצא לקרב - כך נתניהו מתכנן לפצות את החרדים על חוק הגיוס

יאיר גולן תוקף את ראש הממשלה נתניהו על האישור הצפוי של חוק הגיוס וההבטחה לתמורה על כך לחרדים. "בוזז את כספי המיסים, ומשחד בהם את החרדים המשתמטים"
מערכת ice |  1
בנימין נתניהו יואיר גולן (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
על רקע ההתפתחויות האחרונות בחוק הגיוס שצפוי להגיע לאישור הכנסת מיד לאחר חג השבועות, יו"ר מפלגת הדמוקרטים יאיר גולן מתייחס למהלכים ומכריז: "זה שוחד". טענותיו של גולן, הן כי נתניהו "בוזז את כספי המיסים של החיילים והמילואימניקים, ומשחד בהם את החרדים המשתמטים".
גולן מצהיר כי במידה ויהיה בין מקבלי ההחלטות, יוביל לחוק גיוס אחיד שכלל אזרחי המדינה יהיו מחויבים בו - ולמדינה שתתייחס בכבוד רב יותר לאלו הנושאים בנטל.
 
ההאשמות של גולן הגיעו לאור דיווח של כתבת 'חדשות 12' דפנה ליאל, לפיו בניסיון לא לפרק את הממשלה, נתניהו הנחה להיערך לאישור תקציב מוקדם מהרגיל כבר בחודש אוגוסט. בתקציב, נתניהו הנחה "לפצות כלכלית" את החרדים על חוק הגיוס שיכלול ככל הנראה סנקציות אישיות ומוסדיות על אלו שיבחרו לא להתגייס לשירות החובה.
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    איש חמוד הגולן הזה הוא רק מדבר טוב על כולם כולו אהבה
    ניר כהן 05/2025/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מלא אהבה האיש הזה , אין לו ביקורת על כלום מפרגן וטוב לב פשוט גם הפנים שלו מקרינים את זה שהוא רוצה רק טוב לכולם כמה יש ללמוד ממנו (בציניות)
    סגור