בארץ

בעיצומה של המלחמה עם איראן: זה החוק שיעלה לדיון בוועדת הכספים

למרות מצב המלחמה בו נמצאת ישראל, הפעילות בוועדות הכנסת נמשכת, ביום רביעי הקרוב יעלה לדיון בוועדת הכספים דיון על חוק תקצוב המועצות הדתיות שיזם משה גפני, זאת למרות שחוקים חשובים יותר שעוסקים סביב המלחמה נדחו
מערכת ice |  1
משה גפני (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
בזמן שישראל נמצאת עדיין במלחמה בעזה ובימים האחרונים גם מול איראן, פעילות הכנסת נמשכת לפני סיום כנס הקיץ בעוד כחודש. לאחר שאיום הפלת הממשלה בגין חוק הגיוס ירד מהפרק, חזרה מליאת הכנסת להתעסק בדברים ה"חשובים באמת"
ב"דה מרקר" מדווחים שיו"ר ועדת הכספים ח"כ משה גפני מיהדות התורה החליט להעלות לדיון ביום רביעי את תקצוב המועצות הדתיות, זאת למרות שדיונים חשובים ודחופים יותר כמו מס רכוש ופיצויים לעסקים מושבתים בעקבות המלחמה וההשלכות של המלחמה נגד איראן על תקציב המדינה נדחו. בסביבתו של גפני טענו כי הוא היה חייב להעלות את הדיון על המועצות הדתיות מאחר וזהו היום האחרון לפני פקיעת הוראות החוק ובמצב כזה הרשויות המקומיות יצטרכו לתקצב את המועצות.
כזכור ישראל פתחה בלילה בין חמישי לשישי במבצע "עם כלביא" שמטרתו למגר את היכולות הגרעיניות של איראן. כבר במכת הפתיחה חלה הצלחה לחיל האוויר שהצליח לחסל את כל המערכת הצבאית של משמרות המהפכה. בתגובה לכך שיגרה איראן מאות טילים שגרמו ל-24 הרוגים ישראלים ומעל מאה פצועים.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    שודדים אותנו (ל"ת)
    אלי טובול 06/2025/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור