בארץ
טראמפ מסמן את המטרה הבאה: "להחזיר את החטופים!"
בצל הדיווחים על אפשרות לעסקת חטופים עד אמצע יולי, נשיא ארצות הברית טראמפ קורא להחזרתם המיידית: "לסגור את העסקה בעזה"
נשיא ארה"ב דונלד טראמפ פרסם הבוקר (ראשון) פוסט ברשת החברתית שלו Truth Social, בו קרא לשחרור מיידי של החטופים. בפוסט כתב הנשיא האמריקאי: "לסגור את העסקה בעזה. להחזיר את החטופים!".

צילום מסך רשת Truth Social
עיתון אל-אח'באר הלבנוני דיווח אתמול, מפי מקורות דיפלומטים במצרים, כי שליח טראמפ למזרח התיכון סטיב וויטקוף - שהבטיח כי בקרוב יהיו "כמה הכרזות גדולות" - צפוי להגיע בימים הקרובים לקהיר. על פי המקורות, הביקור צפוי להיות "מכריע" במסגרת הסכם להשגת הפסקת אש ברצועת עזה. עוד טוענים המקורות, כי וויטקוף יגיע על רקע אינדיקציות של "התקדמות ניכרת במו"מ. המקורות מעריכים כי צפויה להיות הכרעה בנושא באמצע חודש יולי, וכי, "ארה"ב עדכנה שהיא מפעילה לחץ על רה"מ נתניהו להגעה להפסקת אש בעזה".
העצרת השבועית למען החטופים בשער הנגב נערכה אתמול בו נשאה דברים בין השאר לישי מירן-לביא, אשתו של עמרי מירן: ״12 ימים של מבצע "עם כלביא". 12 ימים ואני רק מתחילה לעכל את כל המשפטים שרוני ועלמא זרקו לחלל האוויר: 'בעזה יש ממ"ד? לאבא' 'אמא את מי ייקחו הפעם?' 'אמא יצאנו לפני שהחיילים באו זה מותר' 'אמא מתי אבא עמרי יצא מהתמונה?' 'אמא אבא יבוא השנה ליום ההולדת שלי?' 'לילה טוב אבא עמרי' 'הלו אבא יש אזעקה אתה בא?'".
עוד ב-
לישי סיפרה: "בסוף מתרגלים להכל נכתב באחד השירים שאני הכי אוהבת אבל 631 ימים עברו ואני לא מצליחה להתרגל לכלום. ואסור אסור לנו להתרגל. אסור לנו לנרמל. הם צריכים להיות איתנו בכל מקום, בכל רגע, בכל מעשה. אנחנו בטיימינג שלא יחזור יש כאן הזדמנות היסטורית להשלים באמת את הניצחון הישראלי. כי בלעדיהם לא תהיה פה תמונת ניצחון אמיתית כמה שננסה לשכנע את עצמנו כמה שינסו לשכנע אותנו. לעולם לא נחזור להיות שלמים באמת. אבל הפרק הזה בהיסטוריה שלנו חייב להסתיים בקרוב כדי שנוכל להיזכר ולזכור כדי שנוכל לחזור ולנשום. הלוואי ובקרוב״.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



