בארץ
ביטוח לאומי בבשורה מזעזעת: ההודעה הקשה שיקבלו הבוקר אלפי ישראלים
משרד הביטחון, צה"ל, הביטוח הלאומי ומשטרת ישראל, יימסרו הבוקר למשפחות הנרצחים, שהמחבלים המעורבים ברצח יקיריהן, צפויים להשתחרר במסגרת המתווה לשחרור החטופים וסיום המלחמה
על רקע ההסכם להחזרת החטופים וסיום מלחמת "חרבות ברזל" שנחתם ועבר סופית במסגרת ישיבת הממשלה, למעלה מ-1,700 תושבים עזתיים שנכלאו אחרי ה-7 באוקטובר ועוד 250 אסירי עולם עם דם על הידיים ישוחררו מבתי הכלא בישראל, בתמורה ל-48 החטופים הישראלים שנותרו בשבי החמאס, 20 מהם בני החיים.
הבוקר (רביעי) משרד הביטחון, צה"ל, הביטוח הלאומי ומשטרת ישראל, הוציאו הודעה משותפת קשה במיוחד בה בישרו שימסרו הודעות למשפחות הנרצחים, שהמחבלים המעורבים ברצח יקיריהן, צפויים להשתחרר במסגרת המתווה.
בהודעה הרשמית שהוציאו נכתב: "ע"פ הנחיית הדרג המדיני, בהמשך לאישור הממשלה את המתווה להחזרת החטופים, החל מהבוקר יימסרו הודעות אישיות למשפחות הנרצחים, שהמחבלים המעורבים ברצח יקיריהן, צפויים להשתחרר במסגרת המתווה.
ההודעות למשפחות הנרצחים- נפגעי האיבה, ימסרו באמצעות עובדי הביטוח הלאומי. הודעות למשפחות חללי מערכות ישראל יימסרו ע"י נציגי צה"ל, משטרת ישראל וגופי הביטחון הנוספים. משרד הביטחון מרכז את הפעילות ואת התיאום בין הגופים. ההודעה תימסר להורים ולבני/בנות הזוג או לנציג המשפחה.
אנו עם המשפחות השכולות בימים מורכבים אלה. גורמים מקצועיים וגורמי שיקום של הביטוח הלאומי, קצינות נפגעים של אגף כוח האדם בצה״ל ונציגי אגף משפחות הנצחה ומורשת ממשרד הביטחון ילוו את המשפחות בתקופה הקרובה".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.לחפש אותםדן 10/2025/10הגב לתגובה זו0 0כל מי שרוצח יקיריו עומד להשתחרר, חייב לדאוג לכך שאותו מחבל מתועב לא יזכה לסיים את השנה האזרחית הנוכחית. צריכים עזרה? רק תגידו. אפשר כמובן לחכות לשב"כ ולצה"ל, אבל עדיף גם לבחון את הנתיב העצמאי. לשלוח אותם למרתפי הגיהנום.סגור
-
3.אוי אני ממש מפחד. ירחם על נשמתי. אוי לאיעקב 10/2025/10הגב לתגובה זו0 0שלא ירחם וישרוף את הנשמה של כל מי שמאחל מוות ליהודי אחר. צבועים ימינייקים. מאחלי שואה לשמאל, שיבוא איתכם בחשבון. לא רואים את הדבשת שלכםסגור
-
2.אה, יימסרו הודעות? בפעם הקודמת לא נמסרוטוב 10/2025/10הגב לתגובה זו0 0מי שרצח דודה שלי השתחרר כבר. דוד שלי והילדים שלו מצאו את השם שלו באיזושהי רשימה שפורסמה. תדמיינו איך הם הרגישוסגור
-
1.כל מי שאחראי לשחרור רוצחים, השם ירחם על נשמתכם (ל"ת)מיימון 10/2025/10הגב לתגובה זו0 0סגור



