בארץ

דרמה במשפט נתניהו - ראש הממשלה הותקף: "ערימת טינופת"

עם תום עדות נתניהו בבית המשפט המחוזי בתל אביב ביחס לתיק 4,000, מפגין התפרץ לעבר ראש הממשלה וזעק: "ערימת טינופת באקווריום" | כל העדכונים
מערכת ice |  2
בנימין נתניהו בבית המשפט (צילום פלאש 90/ מרים אלסטר)
ברקע הריאיון של אלי פלדשטיין לכאן 11 וההתפתחות בפרשת קטאר-גייט, היום (רביעי) ראש הממשלה מסר את עדותו בבית המשפט המחוזי בתל אביב, זאת במסגרת החקירה הנגדית שמנהלת הפרקליטות בתיקי האלפים.
כידוע, בתיקים אלו, ראש הממשלה בנימין נתניהו נאשם בשוחד, מרמה והפרת אמונים. עם סיום העדות, מפגין התפרץ לעברו של נתניהו וצעק "ערימת טינופת באקווריום". במהלך הדיון שנערך היום, רה"מ נתניהו מסר את עדותו ביחס לתיק 4,000, שעוסק בטענת הפרקליטות לשוחד שקיבל מבני הזוג שאול ואיריס אלוביץ', ששימשו כבעלי בזק - וואלה.
במרכז הדיון, התובעת תירוש ביקשה לעמת את נתניהו עם עובדות כתב האישום בפרשה, שבמסגרתה הוא נאשם כי העניק הטבות רגולטוריות לבעלי אתר "וואלה" לשעבר, שאול אלוביץ'. על פי כתב האישום, מדובר בהטבות בשווי של מאות מיליוני שקלים. עוד צוין בכתב האישום, כיב אלוביץ' בחר להטות את הסיקור באתר. 
בפתח הדיון, ראש הממשלה דאג להזכיר בפני השופטים כי היום ייערך תרגיל גדול של פריסת בתי חולים שדה בצפון נגד התקפת טילים גדולה. "התרגיל האחרון נערך לפני 15 שנים. 
"אני מבקש בשעה 11:00 לעשות הפסקה של חצי שעה שבה אני אשתתף בתרגיל בטלפון ובזום", אמר נתניהו. בעקבות כך, ראש הממשלה הורשה לצאת מהדיון בשעה 10:50 לזמן קצר. 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    התפרצות
    חיימקה 12/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא היה משהו פיקנטי לדווח מזל שהמפגין ביים התפרצות
    סגור
  • 1.
    חבל, חבל, חבל שאתם לא מדווחים על קריסת כל התיקים במשפט (ל"ת)
    קצת אמת רבותי 12/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור