בארץ

יוסף חדאד בהצהרה דרמטית: "מצפה לי עימות עם עשרה אנטי ישראלים"

המסביר הלאומי ארז את המזוודות לקראת נסיעה דרמטית לארצות הברית, שם הוא צפוי לעמוד לבדו מול שורה של מתנגדים שינסו להכשיל אותו
יוסף חדאד (צילום יוטיוב/ יוסף חדאד - Yoseph Haddad)

יוסף חדאד, מהקולות הבולטים בתחום ההסברה הישראלית ברשתות החברתיות, הודיע היום כי הוא יוצא לארצות הברית לקראת מסע הסברה חדש. את ההודעה פרסם בחשבון ה-X שלו, שם שיתף תמונה שבה הוא נראה אורז לקראת הנסיעה.
 

בתמונה ניתן להבחין בין היתר בבגדים, בדגל ישראל ובחולצות ובמדבקות שעליהן מופיע הכיתוב "FCK HMS", מסר המזוהה עם עמדותיו הפומביות של חדאד נגד ארגון חמאס. לצד התמונה בחר לפרסם מסר מסקרן, מבלי לחשוף פרטים מלאים על היעד או על אופי האירוע. אך כתב: "אני יוצא היום למסע הסברה חשוב בארה"ב. אני לא יכול לתת יותר מדי פרטים כרגע, אבל דבר אחד גדול שאני יכול לספר לכם עליו, מצפה לי שם עימות שלי מול עשרה אנטי ישראלים שיתחלפו אחד בשני, ואני מתכוון לתת לכולם שם בראש! חכו לזה...".
 

בשלב זה לא נמסרו פרטים נוספים על מועד העימות, המקום שבו יתקיים או הגורמים שייקחו בו חלק. למרות זאת, הפרסום כבר עורר עניין רב ברשתות החברתיות, כאשר גולשים רבים הביעו סקרנות באשר לאירוע ולפורמט שבו ייערך.
 

חדאד מרבה להשתתף בעימותים פומביים ובפעילות הסברה מחוץ לישראל. רק לאחרונה פרסם תיעוד מתוך רצועת עזה, שבו נראו פעוטות רעולי פנים מחזיקים נשק מאולתר ומשמיעים מסרים העוסקים במוות ובאלימות. גם הפעם, נראה כי הוא מתכונן לעימות נוסף שלדבריו צפוי לעורר עניין רב, אך בשלב זה בוחר לשמור את מרבית הפרטים לעצמו.
 

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה