בארץ
טלטלה פוליטית: בן של ח"כ לשעבר נעצר כשבידיו אקדח טעון
במסגרת פעילות יזומה של לוחמי יס"מ שפלה, הם איתרו רכב שעורר את חשדם וכרזו לו לעצור. במהלך הבידוק של הרכב הלוחמים נאלצו לנפץ את החלונות בכדי להגיע לנהג
לוחמי יס”מ שפלה במחוז מרכז עצרו בשבוע שעבר חשוד חמוש באקדח טעון בכביש 44 סמוך לרמלה. המעצר בוצע במסגרת פעילות יזומה של לוחמי יס”מ שפלה במחוז מרכז, לשמירה על שלום הציבור ובטחונו.
החשוד, תושב רחובות בשנות ה-40 לחייו, נעצר והועבר לחקירה בתחנת רמלה, ובהתאם לממצאי החקירה וצורכיה מעצרו הוארך היום (ראשון) בפעם השלישית עד ליום שלישי. על פי הדיווחים, החשוד הוא בן של חבר כנסת מש"ס לשעבר.
לאחר שרכב עורר את חשדם של הלוחמים, הם כרזו לו לעצור לבדיקה. במהלך עצירת הרכב בסמוך למפעל נשר נאלצו השוטרים לנפץ את חלון הרכב על מנת להשתלט על החשוד שנהג ברכב ובכך להשלים את המעצר בבטחה.
צפו במעצר הדרמטי:
בחיפוש שנערך ברכבו של החשוד נתפס תיק צד ובתוכו אקדח מסוג FN כשהוא טעון במחסנית ובה מספר כדורי 9 מ”מ. לאקדח אין מספר סידורי, ולחשוד אין רישיון להחזיק כלי נשק.
משטרת ישראל
בחיפוש שנערך ברכבו של החשוד נתפס תיק צד ובתוכו אקדח מסוג FN כשהוא טעון במחסנית ובה מספר כדורי 9 מ”מ. לאקדח אין מספר סידורי, ולחשוד אין רישיון להחזיק כלי נשק.
עוד ב-
כזכור, מוקדם יותר היום התרחש מרדף דרמטי במזרח ירושלים שהסתיים במעצרם של שני חשודים, לאחר שרכב חשוד כגנוב פרץ את מעבר חיזמא תוך סיכון ממשי של עוברי הדרך. לוחמי מג"ב עוטף ירושלים ומג"ב ירושלים פתחו בסריקות אינטנסיביות בעקבות ניסיון ההימלטות, עד לאיתור החשודים ולכידתם.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



