בארץ
שהעולם ידע: מנהיגי דת נוצרים סיירו בעוטף ושמעו סיפורי גבורה
משלחת מנהיגי דת נוצרים מארה"ב ערכו סיור בעוטף עזה, שמעו סיפורי גבורה ונחשפו לזוועות שביצע ארגון חמאס-דאעש בשבת השחורה
קק"ל אירגנה משלחת גדולה של מנהיגי דת נוצרים מארה"ב שהגיעו לארץ על מנת להפגין סולידריות ולחזק את הקשר בין קהילות דתיות נוצריות בעולם, לישראל. הקבוצה סיירה בעוטף עזה (קיבוץ בארי, שדרות ועין הבשור), שמעו סיפורי גבורה מפי ניצולים ונחשפו לזוועות שביצע חמאס בשבת השחורה.
בין היתר, במהלך הסיור שמעו נציגי המשלחת הנוצרית על סיפורה העצוב של כיתת הכוננות בבארי, על הקרב בתחנת המשטרה של שדרות בה במשך שעות ארוכות התבצרו מחבלים בתחנה וניהלו קרבות ירי עם הכוחות ועל סיפר הגבורה של מושב עין הבשור שהתמודד עם עשרות מחבלים בשטחו.
יפעת עובדיה לוסקי, יו"ר קק"ל אמרה: "ההגעה של משלחות נוצרים אוהבי ישראל, מעוררת הערכה והשראה. מעשי הגבורה של כיתת הכוננות בעין הבשור ובשאר יישובי עוטף עזה.".
עוד ב-
עוד הוסיפה לוסקי כי: "ב-7 לאוקטובר הם נס חנוכה אמיתי ומציגים את הגבורה הישראלית בשיא תפארתה. בימים אלו, אנו קק"ל מקצים משאבים רבים בכדי לשקם את עוטף עזה, אשר יסייעו בחזרתם של כלל התושבים לביתם כמה שיותר מהר".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



