תקשורת ומדיה

טופז לוק נגד כתב חדשות 12: "הלך ועשה על השקר שלו סיבוב"

טופז לוק, דוברו של ראש הממשלה, סיפר מדוע ירון אברהם לא קיבל התייחסות לשאלה שהפנה לנתניהו: "במסיבת עיתונאים כל ערוץ מקבל שאלה אחת בלבד, ככה נהוג. ירון אברהם שאל וקיבל תשובה"
מערכת ice |  2
נתניהו ולוק על רקע הבית הלבן (צילום מרים אלסטר, יונתן שאול, אבשלום ששוני, פלאש 90)
שלשום (רביעי) נערכה מסיבת העיתונאים של ראש הממשלה בנימין נתניהו, במהלכה נרשמה התייחסות לסוגיית החטופים, מטרות המלחמה, תוכנית הגרעין, פרשת קטאר-גייט ושאלת היום שאחרי.
בשלב השאלות של העיתונאים, ירון אברהם, הכתב המדיני של חדשות 12, ביקש להפנות שאלה נוספת לראש הממשלה. על אף זאת, נתניהו לא השיב לשאלתו שנגעה למשך כהונתו בצל המלחמה.  
טופז לוק, דוברו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, סיפר מדוע העיתונאי לא קיבל התייחסות לשאלתו. בציוץ שפרסם בחשבון ה-X שלו, כתב לוק:  "במסיבת עיתונאים כל ערוץ מקבל שאלה אחת בלבד, ככה נהוג.  ירון אברהם שאל וקיבל תשובה. 
בזמן שכבר רה״מ עסוק בלענות לשאלות חבריו - הוא החליט לזרוק עוד שאלה (מטופשת) לאוויר העולם. טוב שהוא לא שאל מה השעה". דוברו של ראש הממשלה בנימין נתניהו שלח עקיצה לכתב חדשות 12 וציין: "הוא הלך ועשה על השקר שלו סיבוב - והם אומרים על הימין 'מכונת רעל'".
 
כזכור, ירון אברהם, הכתב המדיני של חדשות 12 ומגיש מחליף בערוץ, פרסם אמש (חמישי) את תגובתו ביחס לאירוע החריג שנרשם במהלך מסיבת העיתונאים שכינס רה"מ נתניהו.
בציוץ שפרסם, כתב ירון אברהם: "ראש הממשלה שמע אמש את שאלתי בצורה ברורה והחליט להתעלם - וזה מדאיג. שאלתי: מה יקרה אם המלחמה תימשך עד המועד הנקוב בחוק לבחירות? האם תדחה את הבחירות? נתניהו שתק. שאלתי שוב - והוא לא הגיב שוב". את טענתו, סיכם העיתונאי במשפט הבא: "תזכרו את זה כי בעולמנו המטורלל זה לחלוטין לא מופרך".
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    איש מסכן. אוכל את עצמו כל הזמן.
    כואב הלב 05/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ירון אברהם ממזמן איבד את תעודת העיתונאי שלו. זה היה רדוד לגנאי איך שהוא התנהג שם. זו לא מסיבה פרטית שלו. עם כל התסכול על ביבי, עדיין מדובר בארוע בסדר גודל ענק (גם בטח יראו את זה בעולם) עם המון ״עיתונאים״. בכל זאת- תתאפק ותשלוט בעצמך בן אדם
    סגור
  • 1.
    הייתי מתעלם גם משאלתו הקנטרנית והילדותית הראשונה
    כל אפס ״עיתונאי״ 05/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    זוכרים היטב את כל ההחלקות, המעידות והטעויות שלו שלא טרח לחזור בהן או להתנצל. שופרון שימושי, ליצן בחליפה שיישכח ותו לא.
    סגור