תקשורת ומדיה

בן כספית זועם: "חבורה של אפסים, אלימים, מופרעים וחלאות"

בן כספית וינון מגל דנו באירועי האלימות של הדרבי התל אביבי אמש שלא שוחק, בעוד מגל לקח את הצד של המשטרה, בן כספית תקף את השוטרים שאבטחו את האירוע: "פרשים נכנסים ליציע אל תוך ילדים, נותנים להם מכות רצח, ראיתי את זה בעיניים"
דסק תקשורת |  7
בן כספית (צילום פלאש 90/ משה שי)
אירועי הדרבי התל אביבי שלא שוחק אמש, ממשיכים להעסיק גם הבוקר את הזירה התקשורתית והפוליטית. בן כספית וינון מגל דנו באירועים שקרו באצטדיון בלומפילד טרם המשחק. בעוד מגל לקח את הצד של המשטרה שטענה כי לא ניתן לקיים את ההתמודדות כבשגרה, כספית לא הבין את ההחלטה לבטל את המשחק ואף טען כי שוטרים הם שהרביצו לאוהדים.
"פרשים שנכנסים אל תוך ילדים, מכות רצח שראיתי בעיניים, קצין שאומר 'תרדפו אחריהם לתוך הבניינים'. חבורה של אפסים, אלימים, מופרעים חלאות. פרשים אל תוך קהל שלא עשה להם כלום. על זה אתם יכולים לבוא לעצור אותי - אני מצפצף עליכם" טען בן כספית והוסיף: "משטרת ישראל הפיצה נתוני כזב על כמות הפצועים, הבל הבלים - לא היה ולא נברא".
ינון מגיל הגיב לדבריו: "למה כשאוהדי ביתר משתוללים זאת מורשת נתניהו? וכשאוהדי הפועל משתוללים, אתם באים בטענות למשטרה. שלא לדבר על האירוע הכי מגוחך, שהאשמתם שוטר שאיים באקדח על אוהד. האירוע פייק, לא היה אירוע. מה קרה? קחו אחריות. פוצצתם משחק, לכו הביתה".
תגובות לכתבה(7):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 6.
    הביביסטים מצאו הזדמנות ללכלך על בן כספית העיתונאי הטוב
    זאב 10/2025/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בישראל.
    סגור
  • 5.
    בן כספית
    א 10/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 1
    אדם שקרן עלוב אפס כדאי שתלך הביתה
    סגור
  • ביביסט עלוב. תומך שחיתות. (ל"ת)
    זאב 10/2025/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    כספית מרעיל. אדם אלים ודוחה. (ל"ת)
    שחר 10/2025/20
    הגב לתגובה זו
    5 1
    סגור
  • 3.
    מי יגן על פורעים אלימים באירוע ספורט אם לא האלים הראשי?
    חרפת קפלן 10/2025/20
    הגב לתגובה זו
    4 1
    אלו אותם קפלניסטים שהתרגלו להכות שוטרים וחושבים שהכל מותר להם. ואותם שופרות רעל וארס תומכים בהם.
    סגור
  • 2.
    כספית עיוור ? לא ראה מה קורה במגרש (ל"ת)
    זאביק 10/2025/20
    הגב לתגובה זו
    3 1
    סגור
  • 1.
    לא קונה
    מוטי 10/2025/20
    הגב לתגובה זו
    3 1
    בן כספית שקרן אדום
    סגור