תקשורת ומדיה
יפעת גליק נגד עיתון הארץ: "יא אללה, העזו רחמנא ליצלן לאגף מימין"
העיתונאית ומגישת כאן 11, יפעת גליק, מצאה את עצמה פעמיים תחת הביקורת של עיתון הארץ תוך שבועיים, בכל הקשור לתוכניתה בשישי בערב יחד עם תמר אלמוג, והפעם החליטה לשבור שתיקה ולהחזיר אש: "חלילה אין בעיתון לאנשים חושבים מחשבה שיש שתי עיתונאיות דעתניות שמניעות את הליהוק"
תוך שבועיים בעיתון "הארץ" החליטו לשים על המוקד של ביקורת הטלוויזיה של יסמין לוי, את התוכנית "שישי עם יפגעת גליק ותמר אלמוג" המשודרת בשישי בערב בכאן 11.
שתי הביקורות נסובו סביב האורחים שהגיעו לאולפן: לפני שבועיים - גיא לוי דובר הליכוד, ושלשום - השופטת לשעבר אתי כרייף.
בכל הקשור ללוי, כתבה אז יסמין לוי: "כאן 11 מציג כניעה בשידור חי: הפעם לדובר הליכוד שממציא היסטוריה דמיונית", והוסיפה: "לא הייתה הצדקה להזמין לאולפן דף מסרים מהלך, שיפיץ לצופים תעמולה כמו תוכי ויביע זלזול בכל פעם שלא נוחה לו השאלה".
על כרייף, כתבה לוי בביקורת הטלוויזיה: "ערוץ ציבורי שלא אמור לתת במה למי שבקושי ראויה לשדר בערוץ פיראטים במעגל סגור בלב ים", וכן "וכמה מפתיע, כרייף אימצה את הנרטיב הלאומני־שלטוני". על אותו נרטיב, קבעה לוי כי זה מקושר דווקא לשר התקשורת שלמה קרעי, ואולי התכוונה למאבקו נגד תאגיד השידור: "נותר לתהות כיצד בכלל נפלה ההחלטה להביא דווקא את כרייף, והאם היה סיעור מוחות או שפשוט ניתנה ההוראה "תביאו לי מישהי מרירה שנפלטה ממערכת המשפט, שקרעי יכול להיות מבסוט ממנה".

צילום מסך מדף הפייסבוק של יפעת גליק
העיתונאית זוכת פרס סוקולוב, החליטה הפעם לתהות על מדוע הארץ שם את התוכנית שלה על המוקד: "יא אללה, בפעם 2 בתוך 3 שבועות ל"הארץ" יש השגות על פאנליסטים שהעזו רחמנא ליצלן לאגף מימין בתוכניתנו #גליקותמר", כתבה.
עוד ב-
גליק אף עקצה את הביקורות: " מזל שאצלנו עדיין מותר להשמיע מגוון דעות באולפן. ככה עובד שידור ציבורי. אגב, חלילה אין בעיתון לאנשים חושבים מחשבה שיש 2 עיתונאיות דעתניות שמניעות את הליהוק. מבחינתם זה הכל קרעי. ברור. קרעי נתן הוראה באזניה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



