תקשורת ומדיה
כוכבות "המירוץ למיליון" עוזבות: זה הבית החדש שלהן
כוכבות "המירוץ למיליון" עמית רביבו ורותם חן הפכו לכוכבות רשת מצליחות מאוד, הן אמנם הודחו בשלב מוקדם, אבל הפכו לאחת האהובות מהעונה הראשונה של הגרסה החדשה של תכנית הריאליטי. כעת נודע ל-ice על השינוי המפתיע בקריירה | כל הפרטים
תכנית הריאליטי "המירוץ למיליון" תעשה בשבת הקרובה קאמבק למסך עם עונה חדשה ושלל זוגות שבקרוב יתחרו על צ'ק של מיליון שקלים. עד אז, בעונה הקודמת פרצו לחיינו צמד הבסטיות עמית חן ורותם רביבו שאמנם הודחו מוקדם אבל הפכו לאהובות מאוד על ידי הקהל. וכשאתה אהוב על ידי הקהל, הקמפיינים זורמים לצד העוקבים ברשתות החברתיות.
אך זה לא הכל, הצמד גם מגישות פודקאסט קבוע בשם "לא להמציא" ב"ספיקרס" שזכה לאהבת הקהל, והיום (רביעי) מתפרסמת לראשונה ב-ice, העזיבה המפתיעה שלהן מבית הפודקאסטים והצטרפותן ל"אול אין".
הפרק הראשון צפוי לעלות בשבוע הבא, סמוך לעליית העונה החדשה של "המירוץ למיליון". ב"אול אין" אומרים כי השתיים, חברות קרובות עוד הרבה לפני שהתמודדו יחד בתוכנית, והפכו לאאחת האהובות בעונה הקודמת. עכשיו הן ממשיכות להביא את הכימיה והשיחות הכנות שלהן לפודקאסט.
עוד אמרו בבית הפודקאסטים, כי ב"לא להמציא" השתיים מדברות על החיים, על חברות, ועל כל מה שביניהן - בלי פילטרים ובלי להמציא.
עוד ב-
בנוסף, זה לא השינוי היחיד בקריירה של השתיים. ביום שני האחרון פרסמה הכתבת לילך מרקוביץ' ב"mako סלבס" כי עמית חן ורותם רביבו חוזרות למסך קשת 12, הן יגישו כזוג פינה חדשה בתכנית "גלית ואילנית" מדי יום שישי שתעסוק באירועי העונה החדשה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



