תקשורת ומדיה
נאור ציון נגד אדווה דדון: "זה שיא הצביעות"
הקומיקאי הישראלי ממשיך במאבק שלו נגד עיתונאית חדשות 12. לאחר שזו התנצלה על האמירה שלה שבנו של סמוטריץ' אינו משרת בצה"ל, ציון לא ממהר לקנות את ההתנצלות
ביום שישי האחרון, בנו של שר האוצר בצלאל סמוטריץ' נפצע באורח קל בפעילות מבצעית בלבנון. עיתונאית חדשות 12, אדווה דדון, מצאה לנכון להתנצל על האמירה שלה כלפי סמוטריץ' לפיה "שני בניו אינם לוחמים במלחמה".
דדון התנצלה ברשתות החברתיות, ואיחלה לבנו של השר רפואה שלמה. "בהזדמנות זו אני מבקשת להתנצל בפני השר סמוטריץ' ומשפחתו על שהטלתי ספק במוטיבציות של ילדיו להתגייס לשירות משמעותי בצה"ל", אמרה.
נאור ציון, שכידוע מצלם בימים אלו סרט דוקו עליה ועל הקולגה שלה מהערוץ אופירה אסייג, הגיב בחריפות. "לא נמאס לך להיות עצמך? להגיד דברים שלא נכונים? עיתונאות זה דבר פשוט - לדווח את האמת".
עוד ב-
ציון הוסיף: "לא יעזרו כל סרטוני הדוקו שאת עושה, שמישהו מלמעלה מנסה להגן עלייך, עם התינוק שלקחת בזמן חילוץ - זה לא יעזור לך. אני פשוט מתאר מה שאני רואה - ומה שאני רואה זה שיא הצביעות".
ציון ממשיך לבנות ציפיות בלבבות העוקבים שלו לקראת הדוקו: "פור פליי, פור פליי - בוודאות מלאה זאת תהיה האורגזמת צדק הכי גדולה שקיבלתם".
ציון ממשיך לבנות ציפיות בלבבות העוקבים שלו לקראת הדוקו: "פור פליי, פור פליי - בוודאות מלאה זאת תהיה האורגזמת צדק הכי גדולה שקיבלתם".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
6.תמצא חיים סטנדאפיסט עלוב בשקלטוא 04/2026/20הגב לתגובה זו0 0קודם נטפל לאופירה אסייג עכשיו לאדווה דדון הבן האדם העלוב הזה שונא מצליחנותסגור
-
5.לפטר אותה לאלתראובלי 03/2026/11הגב לתגובה זו0 0פעם אחר פעם הכתבת המלומדה מפיצה כזבים הגובלים בלשון הרע. היא לא רק לא עושה תחקיר לפני שהיא מפיצה כזבים,היא גם לא לומדת לקח ממקרים קודמים. לכן יש לפטרה לאלתרסגור
-
4.לשון הרעששי 03/2026/10הגב לתגובה זו0 0כמה לשון הרע עשתה באינטרנט לאנשים מסכנים .אוי כמההאפשרנלהיות רעסגור
-
3.לשון הרערונן 03/2026/10הגב לתגובה זו0 0כמה לשון הרע אדווה דדון פרסמה באינטרנט על אנשים ועשתה שיימינג. אין מחילהסגור
-
2.כמה צומי הוא מחפשדר פשיגודה 03/2026/08הגב לתגובה זו2 1איפפפסגור
-
1.יצאה מטומטמת פעמים. זאת התת רמה 12,. איכס. (ל"ת)רחל רוטנר 03/2026/08הגב לתגובה זו3 2סגור



