תקשורת ומדיה
אייל ברקוביץ' מפרגן לינון מגל ואראל סג"ל: "אתם אוהבי ישראל"
על אף המחלוקת על סוגיות ביטחוניות, חברתיות ופוליטיות, כדורגלן העבר אייל ברקוביץ' נתפס לראשונה מחמיא לינון מגל ואראל סג"ל, המשמשים כמגישים בערוץ 14: "אתם אוהבי ישראל"
כדורגלן העבר אייל ברקוביץ', המשמש בימים אלו כשדרן בתחנת הרדיו 103FM וכמגיש בערוץ 13, נצפה מנהל שיחה מעניינת עם ינון מגל ואראל סג"ל, מגישים בערוץ 14. כידוע, ברקוביץ' ידוע בהתבטאויותיו הפוליטיות המנוגדות לאידיאולוגיה הימנית והשמרנית של צמד העיתונאים סג"ל ומגל.
לאחרונה, צוות הסושיאל של רדיו 103FM מתעד רגעים שונים בהם השלושה מקיימים שיחות עומק על המצב הביטחוני המורכב, סוגיית חוק הגיוס ושלל נושאים שזוכים לשיח ציבורי רחב היקף, זאת ללא צרחות או ניבולי פה. בסרטון חדש שפורסם בעמוד האינסטגרם של רדיו 103FM, נחשפו הגולשים לקשר המיוחד שנרקם בין אייל ברקוביץ' לינון מגל ואראל סג"ל.
לאחר שברקוביץ' גילה לצמד המגישים כי בקרוב הוא יחגוג יום הולדת 54, ינון מגל פנה אליו וציין בהומור: "אתה צעיר! עתידך עוד לפניך. לדעתי, אתה יכול להיות כוכב גדול. תנסה כדורגל, שיחקת פעם?".
ברקוביץ', ששיחק בעמדת הקשר ההתקפי וה"פליימייקר", הן בליגה הישראלית והן בליגות הבכירות באנגליה ובסקוטלנד, השיב בציניות: "אני אנסה. בגלגול הבא אני אנסה". מגל המשיך להתלוצץ עם כדורגל העבר ואמר: "תקשורת אני לא יודע, אבל אתה יכול להיות שחקן כדורגל גדול". אראל סג"ל הסכים עם דבריו של ינון מגל ואמר: "יש בזה משהו. הוא יכול להיות בהגנה".
עוד ב-
בהמשך השיח, פנה סג"ל לברקוביץ', שותפו להגשת תוכנית האקטואליה ברדיו 103FM ואמר: "תראה מה קרה לך. הבן אדם היה ממלא אצטדיונים. עכשיו אתה יושב פה ברדיוו מצלמים אותך. איפה יותר כיף? עם מי יותר כיף? עם קווין קיגן או עם ינון מגל?". אייל ברקוביץ' מיהר להשיב לאותה שאלה מעניינת והכריז: "קווין קיגן היה אנטי ישראלי. פה סבבה. אתה לא אנטי ישראל. אתם אוהבים את ישראל. זה ייאמר לזכותכם".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



