תקשורת ומדיה
מעיין אדם: "חבורה של אפסים ומוגי לב, תקועים על המושב שלהם"
מגישת הטלוויזיה, שאיבדה את אחותה ב-7 באוקטובר, התפוצצה בשידור חי נגד הממשלה והעומד בראשה. במונולוג כואב היא תקפה את הניתוק, חוסר הרגישות והרצון של חברי הממשלה להישאר בשלטון למרות המחדל הקשה
מגישת הטלוויזיה מעיין אדם, שאיבדה את אחותה מפל אדם ז"ל ב-7 באוקטובר, מתחה ביקורת על התנהלות הממשלה והעומד בראשה בשידור חי. בדבריה, טענה מעיין אדם כי חברי הקואליציה מנותקים, חסרי רגישות ומעוניינים להמשיך בכהונה נוספת על אף מחדל ה-7 באוקטובר שהתרחש במשמרת שלהם.
״חבורה של אפסים חסרי אחריות״.
— yayafink (יאיא פינק) (@yayafink) May 9, 2026
מעיין אדם מתפוצצת על הממשלה הגרועה בתולדות המדינה: pic.twitter.com/tEqrHbeiuC
בהמשך דבריה, התייחסה מגישת הטלוויזיה לכאבן של המשפחות השכולות שאיבדו את היקר להן מכל בשבת השחורה ומעוניינות בהקמת ועדת חקירה ממלכתית. "זה לא מעניין אותם איך אנחנו מרגישים. זה לא מעניין אותם כמה כואב לנו, כמה אנחנו זקוקים לסגירת מעגל, לוודאות ולאיזושהי תשובה ולאיזשהו מחיר שמישהו ישלם על מה שקרה לאנשים שאנחנו הכי אוהבים בעולם.
עוד ב-
כל רצונם הוא להישאר לעוד משמרת, לעוד שכר עם רכב שרד עם כוח ושררה. אתה יודע מה? יש קארמה בעולם, יש בו היגיון ויש בו צדק. העובדה שהוא לא יעבור באחוז חסימה והעובדה שהממשלה הזאת תתחלף... אתם יכולים להקליט אותי, אלף פעמים אמרתי את זה. איתנו הצדק כי הלב שלנו גדול יותר מהאגו שלהם".
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה



