תקשורת ומדיה
רוני מאנה טוען: נתניהו בוחן פרישה מראשות הממשלה בתנאי אחד
איש העסקים רוני מאנה חושף פרטים מפתיעים על מגעים חשאיים, שלטענתו מתנהלים כביכול בשבועות האחרונים, ומסמן את הג'וב הבא שראש הממשלה נתניהו לוטש אליו עיניים ביום שאחרי | כל הפרטים
איש העסקים רוני מאנה, שנחשב לאחד ממבקריו החריפים של ראש הממשלה, מרבה להביע את עמדותיו ביחס להתנהלות הממשלה, משפחת נתניהו ונושאים אחרים שזוכים לסיקור תקשורתי רחב היקף בישראל.
בציוץ שפרסם היום (רביעי), כתב מאנה כי מקורבים לנשיא האמריקני מספרים כביכול על שיח שמתנהל בימים האחרונים בין רה"מ נתניהו לבין היועמ"שית ונשיא המדינה ברקע סוגיית החנינה.
"מקורבי טראמפ מספרים לי שלמעלה מחודש מתנהל משא ומתן בין נתניהו ליועצת המשפטית לממשלה, נשיא המדינה יצחק הרצוג (שדוחף את זה חזק) על עסקת טיעון עונש של קלון של 3 שנים וסגירת כל התיקים המתנהלים בבתי המשפט נגד נתניהו ופרישה מראשות הממשלה", סיפר רוני מאנה לעוקביו ברשת החברתית X.

(צילום: RoniMana@)
עוד ב-
לצד זאת, טען איש העסקים כי ראש הממשלה מעוניין להיכנס לנעליו של נשיא המדינה, יצחק (בוז'י) הרצוג, עם סיום הקדנציה שלו. "למה 3 שנים? ביבי רוצה להיות נשיא המדינה עם סיום הקדנציה של הנשיא הרצוג, זה בהמשך לציוץ של הנשיא טראמפ שכתב שביבי לא יתמודד בבחירות הבאות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.חנינה תמורת פרישה מפוליטיקהשירה 06/2026/10הגב לתגובה זו0 0כונו מסכימים חנינה תמורת פרישה מפוליטיקהסגור
-
2.אם זה נכון זה למורשי להיות נשיא המדינהישראלי 06/2026/10הגב לתגובה זו0 0ביבי מזמן לטש עניים לפקיד ולנקורבים אמר זה 7 שנים גיל נהדר לפרוש 90סגור
-
1.מצוץ מהאצבעחי 06/2026/10הגב לתגובה זו0 0עוד רודף פרסוםסגור



