תקשורת ומדיה
יערה זרד נפרדת: "תודה על הכל, ליבנו נשבר"
מגישת חדשות ערוץ 14 יערה זרד, שיתפה בכאב עמוק על מותו של אביה, שלום זרד ז"ל, שהיה איש צבא קבע במשך שנים רבות. בערוץ 14 ובמערכת הפוליטית מיהרו לחבק ולנחם: "מן השמיים תנוחמי" | כל הפרטים
אבל כבד ירד על מגישת ערוץ 14 יערה זרד, אשר שיתפה את עוקביה ברשתות החברתיות בהודעה קשה וכואבת על מות אחת מהדמויות המשפיעות ביותר על חייה - אביה, שלום זרד ז"ל, שהיה איש צבא קבע במשך שנים רבות. זרד ספדה לו במילים נרגשות: "אבא שלי היקר, החכם והטוב והאהוב. תודה על הכל, ליבנו נשבר".
בחברת החדשות ובמערכת הפוליטית מיהרו לחלק חיבוק חם למגישה הכואבת. המגישה טל מאיר כתבה לה: "חיבוק גדול, מן השמיים תנוחמי", וגם חבר הכנסת אריאל קלנר הצטרף למנחמים וכתב: "מצטער מאוד לשמוע. נחמה גדולה מן השמיים לכל המשפחה!". גם שר התקשורת שלמה קרעי ניחם את המגישה על אובדנה הכבד וכתב: "מן השמים תנוחמו יערה יקרה".
זרד נולדה וגדלה בכפר סבא במשפחה מסורתית. אביה המנוח, שלום ז"ל, עלה לישראל ממרוקו כשהיה כבן חמש, ואמה אווה עלתה מעיראק כחודש לאחר שנולדה. יערה היא הבת הצעירה מתוך ארבעה ילדים (שתי אחיות ואח).
כזכור, יערה זרד נחשבת לאחת הדמויות הבולטות והמשפיעות על המסך של ערוץ 14. את דרכה בעולם התקשורת החלה באתר "ערוץ הידברות" ובעיתון "מקור ראשון", ובהמשך ביססה את מעמדה כשדרנית ומגישה מובילה ברדיו "גלי ישראל", שם הגישה תוכניות אקטואליה ופרשנות פוליטית. בנוסף, לקחה חלק בזירה הפוליטית כששימשה כדוברת במטה ההסברה של קמפיין הליכוד.
עוד ב-
בשנת 2020 הצטרפה לצוות ערוץ 14 (אז ערוץ 20), שם הגישה תוכניות מרכזיות בהן "עכשיו כנסת" ו"הערכת מצב". בהמשך קיבלה לידיה את הגשת התוכניות היומיות "חמש" ו"שבע" ברצועות האקטואליה המרכזיות, תוך שהיא מציגה נתוני צפייה מרשימים ומבססת את מעמדה כפרשנית פוליטית מוערכת ומגישה מן הבכירות שיש לתקשורת הישראלית להציע.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



