תקשורת ומדיה
טייכר וזרחוביץ' ישודרו בסינדיקציה גם ברדיו קול רגע
פרסום ראשון: השניים ישדרו את תכניתם בסינדיקציה בצפון הארץ ברדיו קול רגע, במקביל לשידור היומי ברדיו תל אביב. התכנית זוכה לנתוני האזנה גבוהים גם בדיגיטל
תכנית הרדיו של שרון טייכר וערן זרחוביץ' מתרחבת. לאייס נודע כי החל מהשבוע הבא, תועבר התכנית 'טייכר וזרחוביץ'' של רדיו תל אביב, בסינדיקציה גם לתחנת קול רגע המשדרת באזור הגליל והעמקים.
'טייכר וזרחוביץ'' משודרת מדי יום בין השעות 16:00-18:00 ומייצרת, בנוסף להאזנה הראשונית ברדיו, גם נתוני האזנה גבוהים בדיגיטל - אפליקציה, אתר, רשתות חברתיות ואייטיונז. ברדיו תל אביב הצהירו בעבר כי התכנית זוכה למיליוני האזנות דיגיטל מדי שנה בארץ ובעולם.
ועכשיו שמנו ידינו על הקטע הזה שאמור לקדם את הגעת התכנית לרדיו קול רגע. גם ב-41 שניות הם מצליחים לקרוע pic.twitter.com/qI8U03UiWC
— אייס - www.ice.co.il (@icecoil1) 29 באוקטובר 2018
השניים חזרו לרדיו תל אביב בקיץ 2015 לאחר 5 שנים בגל"צ שם שידרו את 'חותרים למגע' פעם בשבוע בימי חמישי, שזכתה להצלחה גדולה וחלק מדמויותיה אף אומצו על ידי ארץ נהדרת, שטייכר וזרחוביץ' הם חלק מכותביה. עד 2010 שידרו גם כן ברדיו תל אביב.
חיים הכט, בעלים ומייסד רדיו קול רגע, אישר את הפרטים, ומסר: "אין לי בכלל ספק שזה הולך להיות שוס היסטרי. במיוחד כי הם באים במקום דג'יאן ושומאכר ששידרו אצלנו כמה שנים. המאזינים בצפון יקבלו בזרועות פתוחות את 2 האשכנזים כי הם מדיאלנא".
מנכ"ל רדיו תל אביב אבי משולם אמר: "אנחנו שמחים לשוב ולשתף פעולה עם רדיו קול רגע ועם האנשים הנפלאים שמובילים אותו. לאור היכרותנו ארוכת השנים עם החברים מהצפון, אנו יודעים כי אהבת הרדיו המשותפת לכולנו תוביל להצלחה גדולה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.מה נסגר?יריב 10/2018/29הגב לתגובה זו0 0רדיו קול רגע כבר מזמן לא מעסיק שדרנים... רדיו של טכנאים ושידורים מתל אביב. עצוב.סגור