תקשורת ומדיה

"התנהלות של משפחות פשע ולא של ראש ממשלה": נתניהו הותקף בעקבות תחקיר עובדה

סערה אדירה ברשתות החברתיות אחרי תחקיר עובדה על התנהלות ראש הממשלה וסביבתו. עיתונאים תקפו, פוליטיקאים זעמו, אך היו גם כאלו שעמדו לצד ראש הממשלה. וגם: מי טען: "אילנה דיין - את בושה?"
כפיר אדר |  62
תחקיר עובדה (צילום קשת 12)
תחקיר כמו ששודר אמש (חמישי) בעובדה לא נראה כבר הרבה זמן. אילנה דיין הציגה כיצד לכאורה עורכי דינו של ראש הממשלה ניסו לסחוט לכאורה שופטים הקשורים למשפטו של בנימין נתניהו וכיצד הופעל הלחץ על בני גנץ. התגובות החריפות הגיעו במהרה, מצד עיתונאים ופוליטיקאים שלא היו עדינים.
העיתונאי הוותיק דן מרגלית כתב: ""עובדה" מצמררת. פתיחת העונה החדשה של "עובדה" לד"ר אילנה דיין התאפיינה בכתבה מצמררת על ההתנהלות המכוערת של מערכת הבחירות מטעם בנימין נתניהו, ועל השלומילאיות של בני גנץ. היא מהווה ציון דרך ומורה דרך ליאיר לפיד ולגדעון סער ולאביגדור ליברמן ולנפתלי בנט ממה עליהם להיזהר במערכה הנפתחת עתה לקראת בחירת הכנסת ה-24, ומה מצפה להם. דיין תרמה בכך רבות להרמת המסך מעל הסחי והזדון והמיאוס והמורסה והמים המעופשים והקבס - ואילו עוד מלים להוסיף? - שמאפיינים את הפוליטיקה הישראלית בעידן ביבי".
עוד טען: "אפשר לרדת לפרטים. כיצד זה שבנימין נתניהו מבקר במבצרו של הרב אשר מסבך את היועץ הבכיר של גנץ באמירה שלא התכוון לעולם שתתפרסם, ולדברי דיין יש עוד אישיות שניסו לשווא להפילה בפח? דווקא אצלו הלך ביבי לשמוע דבר-תורה? ואיך זה שהדפוס חוזר על עצמו, ובמשרדי עורכי הדין שעובדים בעבור ביבי השותפים לא יודעים מה עושה כל אחד מהם? ואותיות קידוש הלבנה של הדפוס הזה הן שביבי לעולם אינו יודע דבר על המהלכים המכוערים הנעשים למענו".
 
לסיום כתב: "אישית איני מאמין לו שלא ידע. אך אני מוכן להניח שלא ידע. יש, לכאורה, אפשרות שזה נכון. אבל העובדה היא שנכחותו הממושכת של ביבי בזירה הציבורית צובעת את המאבק הדמוקרטי הלגיטימי בפוליטיקה הלאומית בשחור-על-גבי-שחור. נוכחותו ממלאה את הזירה ברכיבים כה חמורים של רוע וזדון ותחבולות נאלחות, שגם בהנחה שביבי לא ידע מה מתרחש סביבו נזקו רב עד כי נחוץ, הכרחי, חיוני, שילך לביתו ויניח לאומה. כמו במילה האחת הנראית על חולצות כה רבות של המפגינים שוחרי הצדק והחוק וטוהר המידות: "לך." לאחר "עובדה" מתייצבת חובה מוסרית להגיע מחר ביתר שאת לכיכר בלפור בירושלים ולצומת המרכזי בקיסריה ולכל גשר אפשרי עם כחול-לבן ושחור וורוד".
התנועה לאיכות השלטון הודיעה: "‏בעקבות התחקיר ששודר זה עתה בעובדה, נפנה עוד הערב ליועץ המשפטי לממשלה ולמ"מ מפכ"ל המשטרה בדרישה לפתוח לאלתר בחקירת משטרה על מנת לדעת האם נתניהו שלח את עורכי דינו להפיל את השופטים במשפטו. מדובר בצילומים מטרידים מאוד שמזכירים התנהלות של משפחות פשע ולא של ראש ממשלה במדינה דמוקרטית".
בן כספית הוסיף: "באמת שאלתי את עצמי איך עוד לא הגיעו לשופטים. אז הגיעו. עובדה". ברק רביד הוסיף: "ואחרי כל מה שראיתם ב"עובדה" גנץ עוד שקל לתת לנתניהו וטו על מינוי שופטים בבית המשפט העליון".
 
יו"ר תל"ם בוגי יעלון על תחקיר 'עובדה': "מי שצפה בזה הערב קיבל הזדמנות מוחשית להבין את שאני חוזר ואומר: מדינת ישראל נחטפה על ידי כנופיית פשע, כשראש הכנופיה יושב על כיסא ראש הממשלה".
חברת הכנסת ממרצ תמר זנדברג הוסיפה: "הכל היה מעורר בחילה בפרק של עובדה הערב, אבל הנסיון של עורך דין להפיל שופטים עבור ראש הממשלה הוא מאפיוזי, פלילי, וחייב להיחקר. חצות בסיציליה".
 
לימין ראש הממשלה ניצב שמעון ריקלין שתקף: "בלי לספר לכם למה בעצם כעס ורתח ישראל בכר על בני גנץ. ולמה הם רבו. כל מי שצפה הערב בעובדה לא הבין כלום. איזה מעשה הונאה שקר ותחמון עושה אילנה דיין הערב כדי לסיים את הקטע בהאשמת נתניהו. תוך כדי הסתרת האמת ממכם. פשוט מדהים. ובעיקר עלוב. לא עובדה. עובדים עליכם בעיניים".
גם אלי ציפורי תקף את יוצרת התחקיר: "הקטע הכי מביך ושקוף של אילנה דיין הערב: ליקקה לשופטת של נתניהו ואיחלה לה החלמה מהירה לאחר שנדבקה בקורונה. רגע, היא החולה היחידה בישראל? חבל שדיין לא עושה תחקיר כיצד שלחה השופטת רבקה פרידמן פלדמן אזרח חף מפשע ל-10 חודשים בכלא ולאחר מכן הוא זוכה לחלוטין. אילנה דיין - את בושה!".
 
ינון מגל הצטרף למתקפה: "תכנית עובדה אמש היתה אחד הדברים היותר דוחים שראיתי בחיי. חבורת אנשים שנחשפים בנמיכותם החומרית והייצרית, ומשום מה עוד עושים זאת מול המצלמה. כמה רכילות, לשון הרע, רוע, ייצרים, וחוסר גבולות. עולם דוחה ומגעיל ואילנה עוד מתגאה ב"חשיפות" האלה ובכיפה אדומה שעשתה לעו"ד נמוך מאוד".
מתנועת הליכוד נמסר: "כרגיל לקראת בחירות ״עובדה״ מפזרת עלינו שקרים ללא בושה, שנסתרים על ידי עובדות: כמו ברוב הקמפיינים הפוליטיים בעולם, גורמים שונים פנו לליכוד בהצעות למידע על מתמודדים אחרים. בניגוד לטענותיכם, מקורבי רה״מ או הליכוד מעולם לא פנו לצביקה נווה".
תגובות לכתבה(62):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 53.
    פרסום תגובות
    בת 12/2020/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    התגובות שלי לא מתפרסמות בגלל שאינן תואמות את שיקולי המערכת המושחתתתת . בושה !!!
    סגור
  • 52.
    דן מרגלית צבוע
    בת 12/2020/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עיתונאים מושחתים וצבועים , לא מתייחסים אליכם !!! תתביישו !!! התחקיר של אילנה דין , בושה !!! הסתרת המידע על גנץ לפני הבחירות בושה !!! חשוב היה לחשוף את דעתו של היועץ של גנץ עליו , אתם הסתרתם.
    סגור
  • 51.
    התנהלות של משפחות פשע ולא של ראש ממשלה
    וטי 12/2020/27
    הגב לתגובה זו
    1 0
    התנהלות של אילנה והשמאל בתיקשורת התנהלות של רכלנים מרושעים וירודים
    סגור
  • 50.
    מדהים איך עתונאים מלקקים לשלון הכנופיה
    צדק 12/2020/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    נדהם לקרוא את התגובות שלהם. עד ניום לא היו משפחת פשע שהגיעה לשלטון
    סגור
  • 49.
    "אמת לשעתה" ??
    לא שוכח 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אחרי ה'תחקיר' השקרי והמזוייף אודות הקצין שכאילו ירה במכוון בילדה קטנה,, אין לי אמון בגב' דיין ובתחקיריה.
    סגור
  • טען עוד
  • 48.
    ואהוו אתם לא משעממים את עצמכם?
    חנה צחור 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 2
    מה עוד לא אמרתם על נתניהו? לא ראיתי שום חידוש למחזר חומרים ולשים קבוצת מעודגות שתתריע לשטויות שמכבר שמענו בכל הורסיות זה ממש משעמם .רק למה נראה לכם שמותר לחפש ליכלוך אצל פוליטחקאים ואצל שופטים אסור?
    סגור
  • 47.
    בימין מסרבים להכיר באמת
    צהוב בנשמה 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    7 0
    ריקלין, ציפורי, מגל, הראל, יערה, תדמור, רצון, פתחי שופרות ביבי יקרים שלי, הקליטו וגם צילמו והשמיעו ואתם מסרבים לקבל, אתם כול כך שואפים שאתם לא מסוגלים להבדיל בין האמת לשקר וכבר משהו אצלכם אמר לכם
    סגור
  • 46.
    כמה אפשר לשון הרע כמה אפשר שנאת חינם (ל"ת)
    אין שם 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    1 3
    סגור
  • 45.
    תואם אל קפונה
    דוד 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    5 0
    אילנה דיין את עיתונאית מעולה עד עכשיו רק אלקפונה מינה את שופטיו.
    סגור
  • 44.
    מושחתים נמאסתם!!!!!!! (ל"ת)
    דודי 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    7 0
    סגור
  • 43.
    תגובה (ל"ת)
    שמעון 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 42.
    מה קרה פתאום כל הסמאל עומד על רגליו.הם שוב מודאגים שהלס (ל"ת)
    שמעון 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 3
    סגור
  • 41.
    ביבי
    משה 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 1
    בטוח שביבי בלי המשפחה שקובעת לו היה מתנהג אחרת וכל העם היו אוהבים ובוחרים בו.מה לעשות שמשפחה לא בוחרים ופה תמונה הנפילה שלו.
    סגור
  • 40.
    בושה לצביעות
    ארז הירושלמי 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    1 1
    לא מאמין לאף מילה שיש בתקשורת השמולנית. זה מגמתי וצבוע . נתניהו לא צריך את זה כי גם ככה הוא יהיה זכאי . אתם מנסים בכל הכוח להפוך אותו לאירגון פשע כי אתם חלאות. רק ישראל השנייה.
    סגור
  • שכחת להדליק
    ישראל שני 12/2020/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בראש שלך את מתג הפעלת חוש הביקורת והחשיבה העצמאית. מתג כבוי מאפשר שטיפת מוח... בדוק!
    סגור
  • 39.
    לתבוע
    לא נכון 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אחרי אלקין אז למי לאמין
    סגור
  • 38.
    אני ראיתי אשת פיתוי מפתה את העו"ד, בביתה מציעה הפללה. ז (ל"ת)
    עובדה ארגון פשע 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 2
    סגור
  • 37.
    ערוץ 12
    אקי 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 1
    אחד הבעלים של הערוץ הוא חתנו של דן מרגלית יש נגדו עדיות של פגיעה בנשים שעבד איתם לא שמענו מילה מהערוץ .אתם באמת חושבים שאתם יכולים להפיל את ביבי עם אוסף הרמאיות שלכם תודה אתם חלאות וביבי יקח בגדול צעל 40 מנדטים כמה שתלכלכו זה לטובת ביבי כמה עלובים ולאיזה דרגה אתם יכולים לרדתעכשיו אני מאמין שאתם רצחתם את דודו טופז
    סגור
  • 36.
    אילנה דיין.
    יוסי. 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 1
    אילנה דיין ידועה כשמאלנית רדיקלית, שונאת שנאה עיוורת את ראש הממשלה, ובכל הזדמנות מקבלת רוח גבית ממנהליה לתקוף אישית את נתניהו שעושה לילות כימים למען המדינה., בעוד שונאיו כמו בוגי יעלון ואייזנקוט מכנים את לוחמינו כחיילים שסרחו. לא יעזור לחמסניקית דיין וחבריה . לביבי אין תחליף בעת הזאת וימשיך להוביל את ישראל לשלום עם כל מדינות ערב מלבד מדינות המפרץ, על אפכם ועל חמתכם.
    סגור
  • זהו... -
    ישראל שני 12/2020/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כך בדיוק נראית תגובה של מי שעבר שטיפת-מוח...
    סגור
  • 35.
    דן מרגלית
    יוחנן 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 1
    דן מרגלית תזיכרי לי מי זה אהה הבנת ההוא עם התכנית חמש בערב עד שנהיה ערב הושלך ללילה מרגלית אתה ידוע עם דעותייך עכשיו קבלת קצת רוח גבית אבל למען ההגינות ביבי לא פרץ לטלפון של גאנץ כמו בוגי יעלון שאמר אני מכיר היטב את ההתנהלות הזו זה רק ביבי אז יעלון לך תעשה פיפי שקרים עכשיו שאתה יודע בוודאות שהאיראנים פרצו לגאנץ למה לא תבקש סליחה מביבי יצאת אפס גם עם המאמר של שאזינקוט יהייה מספר 2אצלך הייה רצוי שתעשה בדיקה פסיכיאטרית גם אתה מר ערב בחמש מרגלית לך תעשה כוס תה ותזכר שהיית המון שנים ערב חדש זה הכל לא משהו תן גז סע סע
    סגור
  • 34.
    רוב הציבור לא טיפש
    ישראל 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 1
    כל התוקפים רק לא ביבי לא יעזור לכם תיקים תפורים וקונספרציות על ראש ממשלתנו כל מערכת בחירות הליכוד וביבי כוחם רק עולה על אפכם וחמתכם
    סגור
  • 33.
    למה?
    אלי 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 1
    למה לאמין לדיין ולא לתגובות? למה? מי היא דיין? מי זה דרקר? מי זה איברהימוביץ? צדיקים גם כן. מימון של מוזס, אולמרט, ברק, קרן וקסלר מניב פירות. תיקדורת מגוייסת מסולפת היצליחה לייצר פסיכוזה קולקטיבית נגד ביבי.
    סגור
  • 32.
    אילנה דיין מוכשרת מאוד איכותית. כל הכבוד על הכתבה הנ (ל"ת)
    אילנה 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור
  • 31.
    התכנית - אחיזת עיניים
    מיכל מירושלים 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 2
    אין בה מתום
    סגור
  • 30.
    מי מטיף מוסר???
    אלי 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 2
    מרגלית, אתה אחרון להטיף מוסר לאחרים. איש מלוכלך. לקקתה כל יום לביבי בישראל היום, עכשיו אתה מרגיש חופשי לתקוף? מה עם התרדות מיניות? קצב ישב על בכלא???משחק אותה צדיק???
    סגור
  • 29.
    כרגיל אילנה בקמפיין נגד ביבי לפני בחירות.
    מוטי 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 3
    ואף אחד לא שואל למישילמו חצי מילון שקל שישתוק!!וומי שלם זאת.
    סגור
  • 28.
    נראה כי
    אזרח 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    1 0
    גנץ לא חכם אבל ביבי חכם להרע
    סגור
  • 27.
    כך או אחרת
    אגא 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    1 0
    נוכחותו של נתניהו בחיינו הציבוריים מבאישה אותם...
    סגור
  • 26.
    רכילות
    משה 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 1
    צפיתי בשקיקה בתוכנית ,ומה שהתגלה זה אוסף רכילויות שמציגות את כל הצדדים באור מגוחך . זו היתה הצגת תכלית של פוליטיקה רקובה ,שוב ,מכל הצדדים .מסקנה ,העם (מימין ומשמאל) מטומטם והעם ישלם
    סגור
  • 25.
    משולש מסוכן.משטרה תקשורת.מערכת המשפט (ל"ת)
    יוס 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 24.
    משולש מסוכן.משטרה תקשורת.מערכת המשפט (ל"ת)
    יוס 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 1
    סגור
  • 23.
    תחקיר עובדה
    בתי 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 2
    תמשיכו לשקר ולרמות העם לא טיפש הוא מכיר את הנפשות הפועלות וזה לא מזיז לו לדן מרגלית מה עים חבריך אהוד אולמרט העבריין המורשע אתה מסתובב עים ערסים. יש לך את החוצפה לדבר. בושה
    סגור
  • 22.
    בבחירות הבאות זה או טיבי או זיבי (ל"ת)
    זוכמיר 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 21.
    לקקנית צמרת.
    ליאור 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 2
    הקקפוניה של יעלון המבין בכסילותו ושאר זמרי השמאל לא תקעקע מלימטר הההבנה שזו תקשורת מגויסת שקרנית ומגמתית..אילנה דיין מזמן מפיקה תוכניות מבויימות ומשרתות לא למרבית הפלא צד אחד במפה הפוליטית היא משרתם של אדונים של רק לא ביבי. אין חדש תחת השמש... בליקוק אילנה דיין הגיעה לשיאים שלא לוקקו עד היום.
    סגור
  • 20.
    אלוהי הפשע
    ברכה 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    3 הכלבלבים של ביבי נבחו והשיירה עברה. חבורת הפשע של ביבי והחשיבה המפיוזית של ביבי הם לדראון עולם. לפיכך, ביבי יעלם מהבמה הפוליטית כשהזנב בין רגליו. מחכה עדיין לדמות החדשה שתאחד את השמאל מרכז כדי לתת לימין פייט רציני ולהפתיע.
    סגור
  • 19.
    מישהו צריך לקחת לינון מגל את הסמארטפון (ל"ת)
    מהר 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור
  • 18.
    עובדה
    יוסף 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    2 0
    חברים יקרים הגיעה שעת האמת תשפטו לפי תוכנית עובדה האם האיש ראוי לכהן ראש ממשלה או ראש ...תשלימו את החסר אני בוש ונכלם די דרדר את המדינה לתיהום
    סגור
  • 17.
    עויינת
    אבי 1 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 1
    בלי לקרוא את הכתבה ניגשתי ישר לתגובות הכל ידוע מראש תקשורת עושה לביבי עליהום
    סגור
  • 16.
    דון ביביאונה ראש המאפיה וחסידיו השוטים (ל"ת)
    רמי 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור
  • 15.
    מכרו אותנו והתעוררנו מאוחר
    הציוני 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עם ישראל לדורותיו שילם מחיר עצום על זוהמת מנהיגיו הנלוזים!!!
    סגור
  • 14.
    לא ידע
    Zooארצנו 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    1 0
    נתניהו לא ידע. אבל ממש לא ידע. לא ידע על ההסתה נגד רבין לא ידע על שחד העיסקאות בפרשת הצוללות. לא ידע על מעשי מקורביו ועורכי דינו. חי בסרט "האיש שלא ידע". זה ראש ממשלתנו שנתברכנו בו. הללויה.
    סגור
  • 13.
    עובדה
    גוגו 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אני מאוד אבל מאוד מאוד מאוד מקווה שהליכוד הוא דווקא זה שיפנה ליועץ המשפטי כנגד התוכנית עובדה ויוצריה כי מה יש לחפים מפשע כמו שהם אומרים לפחד שהנושא יחקר עד תום על ידי גופי החקירה המקצועיים ביותר ויביאם ככתב אישום כנגד מי מהצדדים שנתפס בקלקלתו.ובנוסף אותו עורל דין מאפיוזי שמן חייב להיות הטועם הראשי בכל תוכנית בישול אפשרית בכל מדיה בארץ ובעולם עד אשר תיפח נישמתו מאוכל.ועל השאלה האם עורך הדין שמייצג כבר את ראש הממשלה בכתבי האישום הרבים לא יודע מה עושה שותפו למשרד התשובה כבר ניתנה פעם על ידי עורך דין בכיר שנשאל שכשהוא מייצג נאשם ברצח האם לא מפריע לו לייצג רוצח.ענה-אני מייצג אדם שנאשם ברצח ולכן אני לא שואל אותו אם רצח או לא ואני גם לא רוצה לדעת.והמבין יבין.
    סגור
  • 12.
    אילנה, כחלק מקמפיין רל"ב (רק לא ביבי)
    שרה פלג 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 1
    זו לא אילנה דיין, שכשהתברר שפירסמה תחקיר שיקרי, טענה שזו היתה "אמת לשעתה"? עכשיו תהיה לה עוד הזדמנות להשתמש בביטוי הזה. הצגת מצגי שווא זו המומחיות של הכתבים האלה!
    סגור
  • 11.
    אם מסתירים את האמת, שמעון ריקלין,
    גל 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אז למה אתה לא חושף מהי אותה אמת המוסתרת מעיני הציבור? משת"פ? כנראה סתם שקרן, בלי אף טיעון להגנה על האליל שלו.
    סגור
  • 10.
    מי היא בכלל
    שרה 12/2020/25
    הגב לתגובה זו
    4 6
    עלאק דקטור יעל. לא יעזור שום כתבה רק ביבי. אתם נובחים ביבי ממשיך לעשות מכם פרפרה. נו אז מה אם סער בנט ליברמן עזבו . מי הם בכלל איזה עשיה יש להם למדינה. העם מנש לא טיפש.אני מקויה הם יהיו מחוץ לכנסת .זה הסוף שלהם. מה קרה פעם לפיד היה במקום שני.אחריו בנט אחרי בנט סער אחרי סער יהיו עוד . מי יבחר בהם כמה אנשים. לנהל מדינה זה לא מעודון חברים או צופים. צריך מנהיג אם כוח יודע להתמודד אם מנהיגים חזקים. למי יש את זה ללפיד בנט גנץ אשכנזי סער יעלון. נו באמת.
    סגור
  • 9.
    מחכה לכדורים שיעופו
    שרון 12/2020/25
    הגב לתגובה זו
    8 2
    וזו שאלה של זמן , הכתובת כתובה על הקיר . ביבי שרה ויאיר , הרסו כל אחד לפי מידת השפעתו את המדינה .
    סגור
  • 8.
    הקרימינליות הביביסטית במירעה (ל"ת)
    חרדה למדינה 12/2020/25
    הגב לתגובה זו
    6 4
    סגור
  • 7.
    האמת המבחילה מתגלה !!! מביש ומסוכן. (ל"ת)
    חרדה למדינה 12/2020/25
    הגב לתגובה זו
    5 3
    סגור
  • 6.
    ארגון פשע. עולם תחתון, לכו עבריינים! (ל"ת)
    מירה 12/2020/25
    הגב לתגובה זו
    9 2
    סגור
  • 5.
    המדינה דוהרת במדרון לאבדון
    מ 12/2020/25
    הגב לתגובה זו
    7 4
    וכלבי הליכוד נובחים
    סגור
  • 4.
    ינון מגל
    גולית 12/2020/25
    הגב לתגובה זו
    5 2
    לעולם לא מפתיע...הבושה שלך
    סגור
  • 3.
    בושה
    רונן 12/2020/25
    הגב לתגובה זו
    2 4
    בושה לך אילנה. את זבל
    סגור
  • אם אילנה 'זבל', אז אתה -
    ישראל שני 12/2020/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    'כסיל'. ואתה קרוב לודאי לא מבין את משמעות המילה...
    סגור
  • 2.
    על אפכם, חמתכם וחמותכם לא יעזור להם...רק ביבי (ל"ת)
    מזרחי 12/2020/25
    הגב לתגובה זו
    29 56
    סגור
  • נמאסתם
    אילן 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    1 0
    הרי לא ממש איכפת לך איך מתנהלת המדינה וכמה האזרחים רוצים שלטון הגון לך העיקר ביבי
    סגור
  • אתה בוט ביביסט
    שפטל זבל 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בוט עלוב
    סגור
  • אתה.נפחד.פח.הזבל.לידך (ל"ת)
    אלימלך 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • אני מזרחי ומתבייש שאתה טמבל (ל"ת)
    רם 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • מלך השקרנים והנוכלים. מגיע לנו את מלך הבוץ כראש ממשלה (ל"ת)
    Zooארצנו 12/2020/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • לך איתו לכלא
    ישראלי אמיתי 12/2020/25
    הגב לתגובה זו
    6 3
    בוגדים ועבריינים ביביסטים
    סגור
  • 1.
    האמת שלא חידשו לי כלום, תמיד תיארתי לעצמי שזה מה שקורה (ל"ת)
    איציק 12/2020/25
    הגב לתגובה זו
    35 11
    סגור