תקשורת ומדיה

בן גביר: "מנסור עבאס תומך בחמאס"

יו"ר עוצמה יהודית ממשיך בסבב התקיפה שלו נגד ממשלה שתישען על רע"מ וקורא לגדעון סער לחזור לממשלת ימין. בן גביר: "צריך לנסות להפוך אבן אחרי אבן כדי להביא את סער ולהקים ממשלת ימין".
מערכת ice | 
איתמר בן גביר (צילום יונתן זינדל פלאש 90)
איתמר בן גביר התארח הבוקר (ראשון) אצל אפי טריגר בגל"צ והתייחס להקמת הממשלה הבאה. בהתייחסות שלו, בן גביר תקף את האפשרות שממשלת הימין תישען על מפלגת רע"מ וקרא לגדעון סער לחזור לגוש הימין. 
בן גביר יצא כאמור נגד רע"מ: "ממשלת ימין מלא עם מנסור עבאס? אלפי פעם אמרתי שאני נגד פגיעה בערבים, ובמשך שנים עשו עליי קמפיין בגלל התמונה שנתלתה על הקיר שלי. פתאום אתם שוכחים לעבאס את התמיכה שלו בחמאס, ממש נופת צופים".
בן גביר המשיך: "מבקש מרה"מ שאני כל כך אוהב וגם מבנט שאשמח לראות אותו כשותף - אל תחשבו להסתמך על קולות של תמיכה בחמאס כדי להקים ממשלה. אני יודע שבנט אדם חכם ומקווה שהוא יעשה את הבחירה הנכונה".
לאחר מכן, בן גביר קרא לסער: "צריך לנסות להפוך אבן אחרי אבן כדי להביא את סער ולהקים ממשלת ימין - קח אחריות, חזור הביתה. אל תגרור את ישראל לבחירות חמישיות"
בן גביר המשיך בסבב הריאיונות ובריאיון לשרון גל ברדיו גלי ישראל אמר: "״די, לא להתייאש כל כך מהר מסער, נכון, הוא הבטיח שלא ישב עם נתניהו אבל גם הבטיח שלא ישב עם מרצ. מנסור הילל מחבלים, אתם יודעים שמנסור הוא קו אדום. אני הלכתי בחברון וראיתי עשרות חיילים שלנו, אתה רוצה שאכנס לממשלה עם מנסור ואסתכל להם בעיניים?!״
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה