תקשורת ומדיה
ינון מגל גורם לבן כספית להודות בגניבה. צפו
בעת שינון מגל שוחח על היחסים בין האופוזיציה לקואליציה בממשלת המעבר הנוכחית הוא הצליח באופן בלתי צפוי להוציא מבן כספית הודאה מפתיעה בדבר עבירה
תכנית הרדיו של הצמד ינון מגל ובן כספית לא מפסיקה להביא הפתעות מדי שבוע ואפילו מדי יום. בעוד שלרוב דנים השניים בעניינים פוליטיים, היום בבוקר בעת השידור הצליח מגל באופן בלתי צפוי לגרום לכספית להודות במעשה גניבה מפתיע שהוא מבצע - גניבת ממתקים.
יחד עם זאת באופן לא מפתיע כלל השיחה בעת השידור ברדיו 103FM כמובן עסקה תחילה בנושא הפוליטי ובפרט היחסים בין הקואליציה לאופוזיציה: "זאת ממשלה שצריכה להתחנן בוקר וערב לאופוזיציה כדיי שתציל אותה מעצמה", כך אמר מגל תוך כדיי תנועות ריקוד קטנות.
איך ינון גרם לבן להודות שהוא גונב לבנות שלו את הממתקים? צפו בתיעוד המפליל >>@BenCaspit @YinonMagal pic.twitter.com/DxBdXwN3Ze
— 103FM (@radio103fm) September 20, 2022
יחד עם זאת באופן לא מפתיע כלל השיחה בעת השידור ברדיו 103FM כמובן עסקה תחילה בנושא הפוליטי ובפרט היחסים בין הקואליציה לאופוזיציה: "זאת ממשלה שצריכה להתחנן בוקר וערב לאופוזיציה כדיי שתציל אותה מעצמה", כך אמר מגל תוך כדיי תנועות ריקוד קטנות.
מרגע זה מגל ממשיך את דבריו, אך עם לחן משעשע שאותו הוא מכנה "מי גנב את העוגיות שבקופסא", לאחר שכספית שאל "איזה משחק ילדות זה?".
מרגע זה השיחה כבר הפכה משיחה פוליטית להודאה במעשה עבירה משעשע כשכספית הגיב לפתע: "אני מודה בגניבת העוגיות שבקופסא, בלי חקירה אפילו" והוסיף כי הוא גונב את הממתקים של בנותיו באופן עקבי. יחד עם זאת, לא ברור אם זה מטרתו של כספית הייתה להימנע מלהגיב על הנושא על ידי שינוי נושא חד, או רק ניסיון לגוון את השידור.
עוד ב-
לעומת ההודאה המשעשעת הצמד כבר עסק השבוע בעניינים פוליטיים רציניים יותר. בתחילת השבוע שוחחו בנוגע לרשימות שנסגרו לקראת הבחירות ואף הימרו על התוצאות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



