תקשורת ומדיה

בהפקת החזית האזרחית: ילדי העוטף בחידוש מצמרר לשיר הרעות

תנועת החזית האזרחית הפיקה חידוש מרגש לשיר הרעות בשם "ילדי דור הניצחון". את השיר שרים ילדים מפוני העוטף, כשהמילים המוכרות הוחלפו במילים התואמות למלחמה הנוכחית 

מערכת ice |  1
ילדי העוטף (צילום החזית האזרחית)
תנועת החזית האזרחית הוציאה הבוקר (א') ברשתות החברתיות, גרסא מעודכנת לשיר הרעות אשר נכתב ע"י חיים גורי ז"ל. את הגרסא החדשה שרים ילדים בגילאי 6-12, כולם מפונים מישובי העוטף, אשר כבר חודש וחצי לא נמצאים בבתיהם.
גרסת ילדי דור הניצחון יצאה במטרה לתמוך בחיילי צה"ל וכוחות הביטחון שפועלים באומץ ובנחישות בישראל ומחוץ לקווי המדינה, תוך דרישה של הילדים בפרט, ותושבי העוטף בכלל למדינת ישראל ולכוחות הביטחון לחסל את החמאס פעם אחת ולתמיד, על מנת שיוכלו לשוב לבתיהם בשלום.
חידוש השיר, מצטרף לשלל פעולות שמובילה תנועת החזית האזרחית בישראל מאז תחילת הלחימה בעזה, כשבין היתר קידמה פעילות למניעת ההגבלות על חוקרי המחבלים, דרישה לעונש מוות למחבלים אשר השתתפו בטבח השביעי באוקטובר ע"י מיצג הגרדום אשר הוקם בכיכר דיזינגוף בשבוע שעבר, ואף עומדת מאחורי סדרת הסרטונים 'אהלן וסהלן יא עזה' ו- 'קפטן ג'הנום'. 
עופר רוזנבאום יו"ר תנועת החזית האזרחית: "ילדי העוטף אשר משתתפים בקליפ מצליחים לצמרר בכל מילה שיוצאת להם מהפה, אבל חשוב להבהיר- אלו הם לא ילדי חורף שנת 23, אלו הם ילדי דור הניצחון, הילדים האלו ניצבים חזקים, גאים ואוהבים את המדינה שלהם, ויש להם רק בקשה אחת- לעולם לא עוד". 
עדן נייזוב, בת 11 משדרות, אחת מהמשתתפות בקליפ: "אני והמשפחה שלי עזבנו את הבית שלנו מיד עם תחילת המלחמה, אני רוצה לחזור הביתה אבל אני רוצה לעשות את זה רק אחרי שלא יהיה שם יותר צבע אדום, אני יודעת ומאמינה בזה שהחיילים שלנו ינצחו את המחבלים והעיר שלי תחזור ותפרח ואני אוכל לחזור הביתה".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    תוצאה הפוכה
    א.ו 12/2023/31
    הגב לתגובה זו
    0 0
    יש בשיר כמה שורות שמציעות מסר של תאוות הרג ללא הבחנה. זו לא המדיניות של ישראל. חבל, הסרטון הזה הוא אוצר בלום לכל מבקשי רעתנו בעולם ומשמש אותם להסברה כנגדנו.
    סגור