מינויים
מינויים חדשים בהנהלת i24News: מנהל תוכן וראש מערך דיגיטל
ישראל טויטו, העורך הראשי והמנהל של ערוץ הטלוויזיה בעברית של i24News, הודיע לפני שעה קלה על שני מינויים חדשים בהנהלה: עדי חנוך ימונה למנהל התוכן, ויורי שניידר ימונה לראש מערך הפרוגרמינג והדיגיטל - שניהם יעבדו תחת המשנה למנהל ערוץ עילי לוין
שינויים בערוץ i24News בעברית. מנהל ועורך הערוץ בעברית, ישראל טויטו, הודיע על מינויים חדשים בהנהלה: מנהל תוכן חדש, וראש מערך פרוגרמינג ודיגיטל חדש.
בכך, הודיע טויטו כי עדי חנוך ימונה למנהל התוכן. חנוך הצטרף ל-i24 סמוך לעליית הערוץ ביוני 24, תחילה כעורך תוכנית ובהמשך כמנהל רצועות היום. לתפקיד ראש מערך פרוגרמינג ודיגיטל מונה יורי שניידר - מנהל הדיגיטל של החדשות בתאגיד בין השנים 22-25, כאשר לפני שנה עבר ל-i24News והוביל את מחלקת הדיגיטל.
יש לציין כי שני המינויים החדשים יעבדו תחת המשנה למנהל הערוץ עילי לוין. טויטו הוסיף כי "בחודש הקרוב נבצע את תהליך ההטמעה וחלוקת האחריות בין כל הגורמים הרלווטיים בחברה".
כזכור, בתחילת החודש שעבר נכנס לתפקידו עילי לוין כמשנה למנהל הערוץ בעברית במקומו של ברוך שי שעזב לעריכת העיתון הכלכלי דה מרקר. לוין הצטרף ל-i24NEWS בנובמבר 2024 כראש מערכת החדשות וכעורך הראשי של המהדורה המרכזית. בשנה וחצי האחרונות, הוא הוביל את דסק החדשות ונבחרת הכתבים.
שראל טויטו, מנהל i24NEWS, מסר על מינויו: "זו הבחירה הטבעית והמדויקת ביותר לתפקיד לקראת האתגרים הגדולים שמחכים לערוץ עם מערכת הבחירות הקרובה ולוח השידורים של 2027, ואני בטוח בהצלחתו ובהצלחתנו. אני רוצה להודות שוב לברוך שי על השותפות המקצועית ולאחל לו בהצלחה בדרך החדשה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.זאת בעיה קשה למיכל רבינוביץ????אחת שיודעת 08/2026/09הגב לתגובה זו0 0עכשיו תאלץ שוב להשתמש בכישוריה הלשוניים, כדי למצוא נתיבות למנהלים החדשיםסגור


