מינויים

הכירו את האישה שתנסה למכור לכם עוד כרטיס אשראי

לילך בן ארצי לשעבר מנהלת הדיגיטל של קופ"ח מכבי, מונתה למנהלת השיווק של מועדון הנוסע המתמיד של אל-על ופליי קארד
כרטיס אשראי (צילום pexels)

חברת "אל-על" הודיעה היום (רביעי) על מיניה של לילך בן ארצי לוי לסמנכ"לית השיווק והדיגיטל של מועדון הנוסע המתמיד של אל על וכרטיס פליי קארד.

לבן ארצי -לוי, ניסיון של 20 שנה בתחום השיווק והדיגיטלי. בתפקידה האחרון ניהלה את מחלקת הדיגיטל של קופת החולים מכבי שירותי בריאות, והובילה את תהליך הטרנספורמציה הדיגיטלית של הארגון, שכלל פיתוח אפליקציה חדשה והטמעת שירות דיגיטלי בשגרה ובחירום.


 בן ארצי לוי( 46, נשואה ואם לשניים) החלה את דרכה בעולם השיווק ב-012 קווי זהב ולאחר מכן מילאה תפקידים שונים בבזק בינלאומי, סלקום, חברת הביטוח מגדל ועוד.


לילך בן ארצי לוי; צילום: עופר חג'יוב

רונן גלפרין, מנכ"ל מועדון הנוסע המתמיד של אל על ופליי קארד, מסר: "תחום השיווק הוא אחד המשמעותיים והמרכזיים בארגון. הידע והניסיון שלילך מביאה עמה לתפקיד יעצימו את נוכחותנו".
 


בן ארצי לוי עצמה התייחסה למינוי ואמרה כי: "עולם מועדוני הלקוחות ובפרט הנוסע המתמיד הכולל את פליי קארד הוא מרתק. העשייה המדהימה של המועדון מסמלת עבורי את המהות של עולם השיווק שאני כל כך אוהבת ".

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה