יח"צ

מרצ פותחת חזית מול החרדים: "הם לא יחליטו"

מפלגת השמאל מרצ מובילה קו תקיף נגד החרדים ויוצאת נגד העומדים בראשם. בשלט שנתלה באיילון בשבת, עם תמונתו של הרב קנייבסקי נכתב: "הם לא יחליטו", ושלט נוסף עם האדמור מויזניץ': "מסוכן לבריאות הציבור"
חרדים (צילום יונתן סינדל, פלאש 90)
מפלגת מרצ העלתה שלט חוצות ענק בנתיבי איילון, במהלך השבת עם תמונתו של הרב קנייבסקי והכיתוב ״הם לא יחליטו״. בנוסף, המפלגה לקחה את תמונתו של האדמו''ר מויזניץ' והוסיפה את הכיתוב: "מסוכן לבריאות הציבור", זאת לאחר שהאדמו''ר הורה לפתוח את כל מוסדות לימודי התורה ואם ישנה בעיה שיפנו אליו. 

צילום: מרצ
העיתונאי אנשיל פפר כתב: "הקמפיינים של מרצ על דת ומדינה סובלים מחוסר איזון ולא מבחינים בין עיקר לתפל. או שהם פשוט מתעלמים מהנושא או שנכנסים בחרדים ב-200 קמ״ש. האשמים בהיווצרות אוטונומיה חרדית הם לא רק הרבנים. היא טופחה ומומנה גם על ידי ממשלות שמרצ היתה חברה בהן. תציעו פתרונות. לא רק קופירייט מתלהם. קל מדי".
 
מהמפלגה נמסר בתגובה: ״מרצ דורשת לחשוף באופן מלא את מספר הקנסות והדוחות שנרשמו מתחילת הסגר על פי יישובים. אכיפה בררנית היא פשע ומי שקיבל קנס, תוך אפליה ברורה, שלא ישלם. חסינות תמורת חסינות. זאת המחלה האמיתית. חסינות לחרדים מהסגר בתמורה לחסינות של ביבי למשפט. זאת הסיבה לאי האכיפה במגזר החרדי, זאת הסיבה שמדינה שלמה מושבתת כבר שבועיים".
עוד הוסיפו: "אוחנה, אדלשטיין ונתניהו מענישים ענישה קולקטיבית את אזרחי המדינה, רק כדי לכפר על ההפקרות במגזר החרדי. העסקים הקורסים, החולים והמתים באשמתם.״
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    למה אין קנסות ראויים? רק בגלל ביבי שנכנע לחרדים
    חיים אבניר 01/2021/24
    הגב לתגובה זו
    4 0
    פשששש.... איזה מנהיג "חזק". לא מסוגל לעשות את המינימום ורק מייבב כל שניה בתקשורת שאכלו לו ושתו לו. ומי מת בינתיים? אנחנו!
    סגור
  • 1.
    מרץ,שקט אתם בכלל. (ל"ת)
    נא לסגור הביוב 01/2021/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור