נדל"ן ותשתיות

סוף לפקקים בכביש העמוס? זה הפרויקט שיקצר לכם את הנסיעה

בעלות של 60 מיליון שקל, יוקם כביש עוקף עמישב החדש אשר ייקשר בין המחלפון עמישב לבין תחנת הרכבת התפעולית שעתידה לקום דרומית לכביש 471 ובכך הוא יקושר לכביש 6 לכיוון דרום
הכביש החדש שנפתח (צילום חברת נתיבי ישראל)
סוף לפקקים באחד הכבישים הכי עמוסים בישראל? בעלות מוערכת של כ-60 מיליון שקלים, יוקם כביש עוקף עמישב, זאת במסגרת צבר הפרויקטים התנועתיים שהעירייה המקומית מקדמת בתקופה האחרונה בכל רחבי העיר בשיתוף משרד התחבורה.
עתה, יוקם כביש עוקף עמישב החדש אשר ייקשר בין המחלפון עמישב לבין תחנת הרכבת התפעולית שעתידה לקום דרומית לכביש 471 ובכך הוא יקושר לכביש 6 לכיוון דרום. על פי הדיווחים במלאבס, עלות הפרויקט נאמדת בעשרות מיליוני שקלים ואמור למתן את התנועה בשכונות הדר גנים ועמישב לכביש שיוקם מחוצה להן.

ראש העירייה, רמי גרינברג, אמר בנוגע לפרויקט החדש: "במסגרת כלל הפרויקטים התנועתיים שאנחנו מקדמים בימים אלו בעלות של מאות מיליוני שקלים, נקדם גם את כביש עוקף עמישב אשר ישדרג את המערך התנועתי בתוך השכונות במזרח העיר".
עוד הוסיף: "כפי שניתן לראות, בשנים הקרובות פתח תקוה תעבור מהפכה תחבורתית עם תחילת הפעילות של הרכבת הקלה, ובעתיד המטרו שיכנס לעיר, לצד שאר הפתרונות התנועתיים שאנחנו מקדמים עבור התושבים וכן עבור העובדים באזורי העסקים".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    יפה שבסוף הוזכר שם העיר
    אני 02/2023/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא כל המדינה יודעת איפה זה עמישב
    סגור