נדל"ן ותשתיות
צפון ת"א מתחדשת: זה הבניין שנהרס לטובת הקמת דיור יוקרה
פרויקט דה האז 7 תל אביב של "הכשרת הישוב התחדשות עירונית" יצא לדרך אתמול עם הריסת הבניין הישן בן 3 קומות לטובת הקמת בניין מגורים יוקרתי בן 7 קומות
חברת "הכשרת הישוב התחדשות עירונית" משיקה את פרויקט דה האז 7 בתל אביב: החברה פינתה והרסה אתמול (ראשון) בניין מגורים ברחוב דה האז 7 בתל אביב, לצורך הקמת בניין חדש (במסגרת תמ"א 38/2) שצפוי להתאכלס במהלך 2025.
הבניין שנהרס כלל 23 דירות ב-3 קומות. הבניין החדש יכלול 43 דירות ב-7 קומות, ביניהן דירות מיוחדות הכוללות שש דירות פנטהאוז בנות 5 חדרים ודירות בנות 2-4 חדרים ובהן 4 דירות גן. בעלי הדירות הקיימים יקבלו תוספת לשטח הדירה הקיים, מרפסת שמש, מחסן וחניה תת קרקעית. כל הדירות בפרויקט נמכרו עוד בטרם עלה על הקרקע.
הבניין תוכנן על ידי האדריכל אלון בן נון והעבודות יבוצעו על ידי הקבלן לאונרדו-גרופ. משרד עורכי הדין שמלווה את הפרויקט הוא פרבמן-רשף.
עוד ב-
דניאל נמרודי, מנכ"ל הישוב החדש, מקבוצת הכשרת הישוב: "פרויקט דה האז שיוצא כעת לדרך מהווה פרויקט חשוב ומשמעותי עבורנו, בעל מיקום אטרקטיבי ומבוקש ויבנה בסטנדרטים הגבוהים ביותר. אירוע הריסה של בניין במסגרת תכנית תמ"א 38/2 הוא אירוע שמסמל התחלה חדשה ומרגשת, עבורנו ובעיקר עבור המשפחות שמפנות את בתיהן לטובת כניסה לדירות החדשות. הכשרת הישוב התחדשות עירונית נמצאת בתנופת פעילות אדירה עם צבר של אלפי יח"ד בפרויקטים בשלבים מתקדמים בפיזור באזורי הביקוש. אנו רואים את שנת 2023 כקפיצת מדרגה בכלל פעילות הקבוצה ובפעילות המגורים בפרט".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.כאן זה לא מנהטן הרחובות נשארים צרים!!! (ל"ת)TTTC 03/2023/20הגב לתגובה זו0 0סגור



