ויראלי
העיתונאי נגד הכוכבת המפורסמת: מה הקשר בין הקב"ה לצעצועי מין?
העיתונאי ערן סוויסה יוצא נגד כוכבת "האח הגדול" שמפרסמת צעצועי מין ועונה על שאלות הקשורות לזוגיות ומיניות: "משהו לא מסתדדר לי"
יוצאת "האח הגדול" לינור סביניק ניצלה את 15 דקות התהילה שלה אחרי התכנית והפכה למשפיענית רשת מן המניין. לצד תיעוד חיי היומיום, שכולל גם את ההתקרבות שלה לדת ושיעורי התורה בהם היא משתתפת, הכוכבת ניכסה לעצמה נישה מכירתית ייחודית - משחקים ואביזרים למבוגרים.
סביניק, שמדברת בפתיחות על מיניות רגילה לקבל מהעוקבות שלה שאלות שונות בנושאי זוגיות, אהבה וכן, גם סקס. מדי שבוע היא מעלה סשן של שאלות ותשובות לסטורי שלה, שם אפשר לראות שהיא עונה ומייעצת לנשים - לפעמים ברצינות הנדרשת ולפעמים היא משלבת בדיחות וציניות.
מי שפחות התחבר לכך הוא העיתונאי ערן סוויסה שהעלה לסטורי שלו צילומי מסך מהסטורי של סביניק. "אין לי עניין להתערב ביחסים של לינור מהאח עם הקב"ה וגם לא להיכנס למיטה שלה ושל בעלה, אבל משהו ברצף סטוריז הזה לא מסתדר לי", כתב העיתונאי והמשיך: "הראשון על צניעות והודיה ואחד על צעצועי מין ורטט. נו מהההה".

צילום מסך מאינסטגרם @eranswis
בסטורי נוסף העלה סוויסה צילום מסך של אחת מהשאלות שעוקבת שלחה לכוכבת בנושא חוסר ביחסי מין וזו השיבה לה: "תפרסמי שיעור ראשון חינם. יהיה לך מלא עם מי". גם כאן העיתונאי לא הבין את דרך התנהלותה של הכוכבת ותהה על העצה שסיפקה לעוקבת.

צילום מסך מאינסטגרם @eranswis
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.עזהשפרה צודקת 02/2025/17הגב לתגובה זו0 0לא צופה באח הגדול, אבל, אתה לא סגן אלוהים ולא אלוהים, לי ידוע שסקס וציניות זה לא מילים גסות ולא חטא לפני אלוהים, כל עוד זה לא פוגע באף אחד, ולא מאמי תהילים זה לא הלכהסגור



