ויראלי
אסי עזר מרגש את בעלו: ''צריך לגרום לו להרגיש כמו מלך''
שניים עשר יום בלי המשפחה בילה המגיש בארה''ב במסע הופעות עם יעל פוליאקוב וכעת חזר מלא בהתרגשות והוקרה לאלברט אסקולה: ''היה אבא במשרה מלאה במשך שניים עשר יום לשני ילדים קטנים וחמודים''
אחרי שסיים טור של הופעות לצד חברתו הטובה, הקומיקאית יעל פוליאקוב, מגיש קשת 12 אסי עזר סיכם את המסע של השניים לארצות הברית מהסוף להתחלה. ולא שכח גם את אלברט אסקולה שתפקד לבדו בהיעדרם.
עזר הסביר לעוקבים שלו: ''שניים עשר יום בלי המשפחה, ים של געגועים הסתיימו במזוודה מלאה במתנות, בעיקר שמלות של אלזה לילדה שהפכה למכורה. ארבע הופעות משותפות עם יעל פוליאקוב בניו יורק, וושינגטון, פאלו אלטו ואל איי. כל הופעה הפגישה אותנו עם עוד ועוד ישראלים ששמחו לקבל דרישת שלום מישראל. היה תענוג לגרום להם לצחוק, תענוג לפגוש אותם אחרי ההופעה ותענוג להגיד כל שניה לכל מי ששאל שאנחנו ״בטורררררררר״ עם ר׳ מתגלגלת''.
עוד הוא סיפר על החוויה המשותפת עם הקומיקאית: ''שניים עשר יום לצד יעל פוליאקוב, לא תיארתי לעצמי כמה שאני אצחק, כמה שאהנה לעשות איתה קניות, להרגיע אותה כשהיא בטוחה שהיא עומדת למות ברעידות במטוס, כמה סיפוק אקבל מלחפש בכל לוקיישן שהגענו אליו את הקפה הכי טוב, וכמה שאלך לישון מוקדם (ארוחת ערב גג בחמש ובמיטה גג בתשע- החיים על פי יעל). שניים עשר יום לצד שני לאובר, המפיקה שלנו, שטיפלה בנו מא׳ ועד ת׳ ודאגה לנו מכף רגל ועד ראש, ועכשיו היא עוברת לדאוג לעידן עמדי. כמה שאני מקנא בו שהיא מעכשיו לרשותו''.
עוד ב-
לסיום הוא לא שכח את בעלו שעשה הכל לבד בזמן ששהה בארה''ב: ''ועכשיו אנחנו שוב בבית, ולפנינו עוד חמש הופעות של ״ערב חד פעמי״. אבל קודם אני צריך לגרום לבעלי להרגיש כמו מלך, אחרי שהיה אבא במשרה מלאה במשך שניים עשר יום לשני ילדים קטנים וחמודים''.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



