ויראלי
גרושתו של אייל גולן חוגגת יום מאושר: ''נמשיך להתחזק מכאן ביחד''
בסטורי שכלל תמונה שלהן יחד קארין גרינברג כתבה לאחותה דניאל גרינברג: ''מזל טוב אחותי. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. אושר בריאות, הצלחה ופרנסה. שתמשיכי להיות אמא מדהימה כמו שאת ואישה מהממת כמו שהפכת להיות''

רק בחודש אוקטובר האחרון, משפחת גרינברג רשמה עוד אירוע כואב. קארין גרינברג הודיעה רשמית על הגירושים מבעלה ניר נזר אחרי עשר שנות זוגיות שבהן הביאו לעולם שני ילדים משותפים, אבל היום היא פינתה את הכל כדי לאחל מזל טוב לאחותה דניאל גרינברג.
בסטורי שכלל תמונה שלהן יחד היא כתבה: ''מזל טוב אחותי. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. אושר בריאות, הצלחה ופרנסה. שתמשיכי להיות אמא מדהימה כמו שאת ואישה מהממת כמו שהפכת להיות''.
היא הוסיפה ובירכה: ''עברנו הרבה בשנים האחרונות......אבל ברוך השם אנחנו חזקות יותר מהכל ונמשיך להתחזק מכאן ביחד. אחים זה לנצח''. עוד חברים וחברות רבים וטובים שלה שיתפו ברכות מרגשות לרגל יום ההולדת.

עוד ב-
אבל גם לצד השמועות סביב אייל גולן, קארין התראיינה למאקו וחשפה כמה פרטים עסיסיים על המשפחה וגם על הקשר שלה עם אחותה. בין היתר סיפרה על סטורי אחד שיצר מריבה שלמה שכלל את הבייביסיטר הקודמת של גרינברג מאיה זיו: ''האמת שזה לא היה מתוכנן. הסלפי שהעליתי עם אייל לא הפריע לדניאל, מה שהפריע לה זה הנוכחות של מאיה הבייביסיטר. אני לא ידעתי שאנחנו באותה ההופעה, לא באנו יחד. הפריע לדניאל שעלה סרטון שלי ושל מאיה רוקדות, ואז אייל הקדיש למאיה שיר וזה עשה סמטוחה שלמה''.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.את מי אתן מענינות?רונית ארנון 03/2025/15הגב לתגובה זו2 0חלולות חסרות כל ערך מוסף. מנותחות מהתחת, שמחפדות כותרות. די נמאסתן תמצאו לכם חיים.סגור
-
1.למה משתמשת בתוארדליה 03/2025/14הגב לתגובה זו0 1הגרינברג היא חתיכת גועל נפש . למה היא משתמשת בשם התואר גרושתו ולא בשם המשפחה האשכנזי שלה גרינברג. מה זה גרינברג?סגור