ויראלי
דניאל גרינברג נשברת בבכי ומתכוונת לאייל גולן? "מה לא בסדר איתי?"
גרושתו של אייל גולן, המשפיענית דניאל גרינברג, נשברת במדמעות אל מול כולם ומשתפת: "לא הכל ׳ורוד׳". ומה המסר לאקס המיתולוגי?

דניאל גרינברג, גרושתו של אייל גולן חושפת בדמעות את מצבה הרגשי היום (ראשון) בעמוד האינסטגרם שלה: "מסוג הדברים שאף אחד לא מראה לכן, אתן מקבלות מהמדיה אין סוף שיתופים של "החיים שלנו תותים" ואז אתן שואלות את עצמכן למה כולם כל כך מאושרים ושמחים, מה לא בסדר איתי? אז אני באמת מבקשת מכן, אל תסתכלו אף פעם על החיים של מישהו אחר" - האם התכוונה לאקס המיתולוגי אייל גולן?
עוד הוסיפה: "בטח לא מה שמעבירים לכם ברשתות. כי לא הכל ׳וורוד׳, יש גם אפור ואת זה שאנשים פחות משתפים. אתן לא לבד והכל בסדר איתכן, לכולם יש תקופות פחות טובות. תהיו חזקות מול הכול מלכות שלי, אני אוהבת אתכן".
קרדיט: צילום מסך מעמוד האינסטגרם של @daniel_greenbergg
קרדיט: צילום מסך מעמוד האינסטגרם של @daniel_greenbergg
עוד ב-
כזכור, היחסים בין השניים במצב טוב. בתחילת החודש שיתפה גרינברג שני סרטונים לסטורי בהן נראים שני ילדיה הקטנים, רון ומיאל, רוקדים לצלילי שיריו של אביהם, אייל גולן. על גבי הסרטון בהם נראים שני ילדיה: "8:30 חייבת שקט עם הקפה ואז זה קורה. (׳עכשיו מה תכבי אותם? הילדים מעריצים את אבא שלהם׳). בקיצור הנחתי את הקפה, רקדנו 5 דקות ואמרתי להם שלום". בסטורי נוסף תיעדה את בתה מיאל רוקדים לצלילי שיריו של גולן מול המראה וכתבה: "מתכוננת לבלומפילד".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.חרא אבא יגדלו יבינו (ל"ת)כסף לפי הכסף 04/2025/22הגב לתגובה זו0 0סגור