ויראלי

גרושתו של סטטיק מתרגשת: ''הפכת אותי ליפה ברגעים הכי מכוערים''

עם תמונה של שני הוריה כתבה שרית פולק: ''ממש תכף בחצות יגיע יום ההולדת של הלב של הבית, עמוד התוך של המשפחה, אישה שהיא לביאה ואמא שהיא אמא בכל מובן המילה. גם בעוד אלף גלגולים אבחר בכם''

מערכת ice |  2
שרית פולק (צילום אור גפן)
עבור שרית פולק יש גבר אחד בחיים שלעד יהיה שם, אביה. אבל מי שמשלימה את אביה היא כמובן האמא שלה. לכבוד יום הולדתה, הקדישה לה כוכבת הרשת ו'האח הגדול' לשעבר, ברכה מרגשת במיוחד מילדה לאמה והצהירה על אהבתה הגדולה אליה.
עם תמונה של שני הוריה כתבה פולק: ''ממש תכף בחצות יגיע יום ההולדת של הלב של הבית, עמוד התוך של המשפחה, אישה שהיא לביאה ואמא שהיא אמא בכל מובן המילה. ראשית, תודה שמכולם בחרת באבא (הרקולס) יצאת איתו למסע הזה שנקרא ״החיים״ והקמת איתו את המשפחה שלנו!!! גם בעוד אלף גלגולים אבחר בכם''.

פולק המשיכה וכתבה: ''מגיל צעיר חווינו במשפחה רגעים קשים מנשוא, וגם כשהרגיש שהקרקע נשמטת תחת רגלינו- המשפחה הזאת תפקדה כסלע איתן. אמא, תודה שהפכת אותי ליפה ברגעים הכי מכוערים תודה שהאמנת בי כשאני כבר לא תודה שלימדת אותי נתינה מהי תודה על ערכים, אהבה ללא גבולות ותמיכה אינסופית. תודה שאת החברה הכי טובה שלי כבר 33 שנה, אשת סודותיי''.
כוכבת הרשת המשיכה ורשמה באהבה רבה: ''אאחל לעצמי להיות רבע ממה שאת יום אחד. שאלוהים ישמור לי עלייך ועל אבא בריאים, לכל השאר אני כבר אדאג.  שאלוהים יתן לי את הזכות להסב לכם נחת, לדאוג לכם ולחגוג איתכם עוד חיים שלמים. בכל פעם שאתם מחייכים, זה עושה לי נעים בנפש,  אין ראויים מכם לחוות רגעי אור-אחרי לא מעט חושך תמיד הייתם הסיבה שלי להמשיך חזק, גם כשלא באמת נשאר אוויר''.
לסיום הרשמה: ''ולנצח תהיו המודל שלי לאהבה טהורה- ולמה שחשוב באמת בחיים. יום הולדת שמח עטרת ראשי, אהובת ליבי, היפה בנשים. כל מי שהכיר אותך מיד התאהב כי את מהסוג שכבר לא מייצרים היום וכמה טוב שאת שלי''
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    פולק
    מור 04/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    למה לפרסם, שתספר לחברים שלה ולא תעשה פירסום עצמי לציבור כדי להזכירהשהיא קיימת
    סגור
  • 1.
    עצוב. כך נזכרים רק ברגע המוות. וכמה צרות עשית להם ?
    ישראלי=זרעישראל 04/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כמה שברי לב ?
    סגור