ויראלי

ריף נאמן חושפת קשיים בהריון: "למה לא סיפרו לי?"

השחקנית ריף נאמן נמצאת בהריון מתקדם בימים אלו ומרבה לשתף את מה שעובר עליה ברשתות החברתיות, וגם חושפת שזה לא קל בכלל: "לנוח אם אפשר"
אפרת קרסנר | 
ריף נאמן (צילום שי כהן ארבל)
כמה קשה להיות אישה בהריון? ריף נאמן, השחקנית והדוגמנית, שנמצאת בימים אלו בהריון מתקדם חולקת את תחושותיה בפני העוקבים שלה.
בסשן שאלות תשובות שהיא פתחה בחשבון האינסטגרם שלה, היא ענתה על שאלות רבות שעסקו בנושא ההריון שלה. בהתחלה שיתפה נאמן כי היא מרגישה לאחרונה את העייפות ששוב מתפרצת כמו בתחילת ההריון: "למה לא סיפרו לי שהעייפות בשליש האחרון משתווה לשליש הראשון?". 
בהמשך נשאלה על ידי העוקבים איך לעבור את הטרימסטר הראשון של ההריון ועל כך ענתה: "לאכול דברים יבשים, לנוח אם אפשר, לתמוך בגוף שלך במה שטוב לו ולהודות על מה שיש".
לאחר מכן שיתפה נאמן כי היא הייתה מופתעת מכמות השאלות שזכתה לקבל בנושא ההריון: "הופתעתי מכמות הבנות שעוקבות כאן שבהריון ואיזה כיף שביחד. תהליך הכי מבורך ולא מובן מאליו שהגוף שלנו יודע לעשות".
לבסוף נשאלה ריף נאמן "מה החוויה הכי 'אני בהריון' שהייתה לך?", ועל כך ענתה הדוגמנית: "מקודם שכחתי בטעות את השלט של הטלוויזיה במגירה של הסכום במטבח".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה