ויראלי

בגיל 52: הזמר האהוב הציע נישואין לחברתו על הבמה

רגע מרגש על הבמה: דייויד דריימן מלהקת DISTURBED הציע נישואין לבת זוגו במהלך הופעה. ואיך היא השיבה?
מערכת ice | 
זמר - אילוסטרציה (צילום shutterstock)
בערב שישי האחרון  זכו מעריצי להקת המטאל DISTURBED להיות עדים לרגע אינטימי ומרגש במיוחד כאשר הסולן דייויד דריימן בן ה-52 הציע נישואין לבת זוגו, שרה אולי, על הבמה במהלך הופעה בסקרמנטו, קליפורניה. האירוע המרגש התרחש לפני השיר הלפני אחרון בהופעה, "The Light", שהיה חלק מסיבוב ההופעות הנוכחי של הלהקה לציון 25 שנה לאלבום "The Sickness".
לאחר שהזמין את שרה לבמה, דריימן קירב אותה אליו ואמר למיקרופון: "שרה, אהובתי, הפכת את חיי לטובים הרבה יותר. את האור בחשכה עבורי. אני אוהב אותך יותר מכל דבר שאהבתי אי פעם בעולם הזה, וזה יהיה שיא מוחלט בחיי ובקיומי..." הוא אז הוציא מכיסו הימני קופסה קטנה, פתח אותה וכרע ברך. הזמר המשיך: "שרה אולי, התינשאי לי?" שרה הנהנה במהירות ודריימן קם, הניח את הטבעת על אצבעה ופנה לקהל באומרו: "למקרה שלא שמעתם, היא אמרה 'כן'".

קשר הזוגיות בין דריימן ואולי נחשף לראשונה בינואר 2024, פחות משנה לאחר שהכריז על פרידתו מאשתו. על פי אתר TheOrg.com, לאולי ניסיון עבודה של למעלה מ-12 שנים בתחומי השיווק והמכירות, והיא, בדומה לדריימן, מתגוררת במיאמי, פלורידה. בפרופיל המקצועי שלה מצוין כי היא "תשוקתה היא להיות בריאה ולחיות חיים מלאים. היא אוהבת לטייל ולראות מקומות חדשים. היא גם נהנית להיות בשמש, בחוף, ולבלות זמן עם הכלב שלה, ראיה". הקשר בין השניים מגיע לאחר תקופה מאתגרת בחייו האישיים של דריימן, שכללה גירושין מאשתו לשעבר, לנה, איתה היה נשוי 11 שנים, ואיבוד כלבו האהוב.
באפריל 2023 אישר דריימן את סיום הליכי הגירושין שלו בראיון עם קייל מרדית', כשדיבר על המוזיקה כצורת תרפיה. "אני זקוק למוזיקה - ליצור אותה, לבצע אותה, לחיות אותה - עכשיו יותר מאשר אי פעם", הסביר הזמר. "זה עתה סיימתי את הגירושין שלי. רק לאחרונה נפרדתי מכלב האקיטה שלי, החבר הטוב ביותר שלי במשך 14 שנים. יהיה הרבה השראה לגוף היצירה הבא. מאבק בדיכאון, התמודדות עם כל השדים שבדרך כלל מתלווים אליו." כשדיבר על השיר "Don't Tell Me" מהאלבום האחרון של הלהקה "Divisive", דואט עם אן וילסון מלהקת HEART, שנכתב במקור בהשראת גירושיו של גיטריסט הלהקה דן דונגן, הודה דריימן: "לא הבנתי עד כמה נבואי השיר הזה יהיה. הוא הפך להיות לא רק על הגירושין של דן, לצערי."
הצעת הנישואין המרגשת על הבמה מסמלת פרק חדש בחייו של דריימן, שתיאר את עצמו כ"שבור לב" ו"אבוד מאוד" בהודעת הגירושין שפרסם בפברואר 2023. באותה הודעה הדגיש כי לא הייתה בגידה בפרידה מאשתו לשעבר וכי אין ביניהם "דם רע", והם ימשיכו להיות "ההורים הטובים ביותר שאנחנו יכולים להיות" לבנם שמואל, שנולד בספטמבר 2013. כעת, עם האירוסין הטריים, נראה שהסולן האהוב מצא מחדש את האושר והאהבה, לשמחת מעריציו הרבים ברחבי העולם שחגגו איתו את הרגע המיוחד במהלך ההופעה בסקרמנטו.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה