ויראלי

רגע לפני חצי הגמר: יובל רפאל מול מפגינים פרו פלסטינים

רגע לפני ההופעה הגדולה, יובל רפאל עלתה לחזרה גנרלית אחרונה ו"זכתה" ליחס עוין שאפילו השפיעו על ביצוע השיר 
מערכת ice | 
יובל רפאל ואירוויזיון 2025 (צילום מסך קשת 12, shutterstock)
לא עבר חלק. עוד לפני שיובל רפאל תעלה הערב (חמישי) לחצי הגמר השני של האירווזיון, הזמרת ערכה חזרה גנרלית שנערכה בצהריים ובמהלכה הונפו דגלי פלסטין וקריאות בוז לעברה של הנציגה הישראלית בעת הופעתה.
לפי הדיווח של 'חדשות האירוויזיון' ברשת X נראה שהמחאות הפרו פלסטיניות השפיעו על יובל רפאל שכן שבחלק השיר, במילה "Pain" קולה נשבר ונשמע צורם. לצד המחאות, זכתה גם לאהבה ותמיכה מצד הקהל הישראלי מאחורי הקלעים וגם על הבמה. 
 
אמש גם ערכה חזרה לקראת הופתעה והופתעה לטובה מהתגובות שקיבלה: "הקהל ריגש אותי בצורה שאני פשט רציתי לבכות כי הייתי כל כך מוכנה למלא בוז ולא היה אחד ששמעתי, שמעתי רק אהדה, רק דגלי ישראל".
לאחר שחצי הגמר הראשון אמש, יובל רפאל ירדה מקום אחד בטבלת ההימורים, למקום החמישי בגמר האירוויזיון, אולם בחצי הגמר השני לפי טבלת ההימורים צפויה רפאל לקחת את המקום הראשון.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה