ויראלי
מגישת חדשות 13 בפדיחה גדולה בשידור: ''בבקשה, תגאלו אותי''
עמית חדד שמגישה את המבזקים במהדורת החדשות התבלבלה בגלל המילה "ומכאן", כשאמרה: "וממך... וממך, ומכא...", נאבקה חדד בלשונה מספר פעמים, עד שהצליחה לבסוף לומר: "ומכאן לתחזית מזג האוויר". ואיך הגיבו החברים?
רגע מביך השתלט השבוע על שידור הבוקר בחדשות 13, כאשר המבזקנית עמית חדד נאלצה להיאבק עם מילה פשוטה שסירבה לצאת מפיה. המקרה התרחש בתום דיווח חדשותי על ניסיון קידום פשרה בנושא חוק הגיוס, כאשר חדד ביקשה לעבור לחלק הבא של המהדורה.
המילה "ומכאן", שבדרך כלל מהווה מעבר טבעי ופשוט בין פרקי השדרן, הפכה לאתגר בלתי צפוי. "וממך... וממך, ומכא...", נאבקה חדד בלשונה מספר פעמים, עד שהצליחה לבסוף לומר: "ומכאן לתחזית מזג האוויר".
הרגע המביך הפך לרגע של חמלה ותמיכה כאשר חדד החליטה לשתף את מנחי התוכנית, אלעד זוהר וירדן הראל, במבוכה שלה. "זהו. עד כאן עדכון החדשות שלנו. אנחנו נתראה כאן לעדכון נוסף בעוד שעה. ירדן ואלעד - בבקשה, תגאלו אותי," אמרה בכנות ובהומור עצמי. התגובה המיידית של המנחים הפגינה את החמלה והמקצועיות שמאפיינת צוותי שדרן טובים - זוהר הרגיע אותה בחיוך: "הכל בסדר. כוס קפה", ואף הוסיף: "את מקסימה, מקצוענית ואנחנו שרופים עלייך". הראל תמכה בו: "מה שאלעד אמר!".
כזכור, פרשת תקשורת חמורה פרצה אמש (ראשון) כאשר העיתונאי וחבר הכנסת לשעבר מיקי רוזנטל השמיע איומים אלימים במהלך שידור חי של תוכנית "אזור מלחמה" בערוץ 13. הדברים הקיצוניים נאמרו בתגובה לפרסומת של עמותת "חיוכו של ילד" - ארגון צדקה המעניק תפילין ללא תשלום לילדים מכל הרקעים, כולל יתומי צה"ל וילדים ממשפחות שכולות.
עוד ב-
רוזנטל אמר בלי מעצורים: ''אני הייתי חונק אותו עם תפילין", אך שלא הסתפק באמירה חד-פעמית, חזר על האיום פעמיים נוספות תוך שהוא מדגים פיזית את תנועות החניקה בידיו, מה שהותיר את שותפיו לפאנל במבוכה ובהלם.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.תגובהיואב 06/2025/21הגב לתגובה זו0 0לא לוותר להם נטעלי יש לך עוד אפשרויותסגור
-
1.נטרלי שם זה לא הזמן לויכוחים. את רצינית?? (ל"ת)שרי 06/2025/18הגב לתגובה זו0 0סגור
-
תגובהיואב 06/2025/21הגב לתגובה זו0 0היא יותר מידי טובה בישבילםסגור



