ויראלי
מבוכה במסיבת העיתונאים של נתניהו: המיקרופון לא עבד
ראש הממשלה, בנימין נתניהו כינס מסיבת עיתונאים בעיצומו של היום הרביעי של מבצע "עם כלביא" ובזמן שאלות העיתונאים קרה רגע מביך
בעיצומו של היום ה-4, של מבצע "עם כלביא", ראש הממשלה, בנימין נתניהו כינס מסיבת עיתונאים בנוגע להמשך המלחמה מול איראן, שם אחד הכתבים חווה תקלה טכנית בעת זמן השאלות לראש הממשלה.
מסיבת העיתונאים שהתקיימה בזום עם העיתונאים של ערוצי התקשורת, הוקלטה כ-45 דקות לפני שידורה בכל ערוצי החדשות השונים בטענה ל"אילוצים ביטחוניים". מסיבת העיתונאים שודרה בזמן הודעת פיקוד העורף כי במספר איזורים בארץ האזרחים מתבקשים להישאר בסמוך למרחב המוגן. במהלך שידור מסיבת העיתונאים, ירדה ההתראה.
בזמן השאלות לעיתונאים, השאלה הראשונה שהייתה שמורה לכתב ערוץ 14, תמיר מורג. הכתב, לא פתח את המיקרופון ו"פיספס" לשאול שאלה ראשונה את ראש הממשלה. השאלה הראשונה עברה לכתב i24NEWS, נדב אלימלך ולאחר מכן אחרי שפתח את המיקרופון, כתב 14, תמיר מורג שאל את השאלה.
צילום מסך: קשת 12
צילום מסך: קשת 12
עוד במסיבת העיתונאים, נתניהו סיפק הצהרה מעניינת כי לפיה הוא לא פוסל את חיסולו של עלי חמניאי: "לא אפרט על תכניות המלחמה שלנו. אבל נעשה כל מה שצריך". עוד לפני כן, נתניהו ערך ראיון ברשת ABC שם סיפר: "לא שוללים את חיסול חמינאי".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



