ויראלי
נורית גפן: "אני רואה את המוות דראג קווין עם חליפת נצנצים וכתר"
אימו של אביב גפן ממשיכה להפתיע: בפודקאסט שהיא מגישה עם הבמאי אירי ריקין, נורית גפן הציגה את משנתה ביחס לחוויית המוות ואף הצהירה: "הטיול הגדול שלי יהיה אחרי המוות"
"המוות יכול להיות גם דראג קווין. למה תמיד גלימה שחורה וחרמש? למה תמיד מפחידים אותנו? למה לא לבן, לא אדום, לא ורוד? אני רואה את המוות דראג קווין, שני מטר, עם חליפת נצנצים וכתר על הראש", אמרה גפן לריקין. לצד זאת, הוסיפה אימו של אביב גפן: "הוא שר לי Dancing Queen של להקת ABBA".
אירי ריקין, שהופתע מדבריה של גפן, מיהר לשאול אותה: "הוא מקבל אותך בחיבוק?". בתגובה לכך, ציינה נורית גפן: "מה זה?! למה, הוא צריך לחבק אותי? אני ארוץ אליו, אני באה אליו". הבמאי הישראלי סיפר כי יש ספר שעוסק בחוויות המוות ומציג אפשרות כי מדובר בחוויה חיובית ולא שלילית.
גפן הסכימה עם דבריו של ריקין ואף הצהירה: "המוות באמת Happy Happy, אנשים לא מבינים". בהמשך השיח, שיתפה נורית גפן כי היא לא שירתה בצבא בעקבות ניתוח שעברה בגב.
בהתאם לכך, היא לא נחשפה לחוויות הטיול הגדול שצעירים רבים עוברים לאחר השירות הצבאי. על כך אמרה גפן: "לי לא היה טיול גדול. הטיול הגדול שלי יהיה אחרי המוות. אתה מבין? ככה אני רואה את זה. אני יודעת שהוא יהיה טיול גדול".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



