ויראלי

אחרי 20 שנה: אברי גלעד הסכים להנחות את התכנית הזו

בפייסבוק שלו שיתף המגיש הוותיק של קשת 12: ''אחרי עשרים שנה.בקרוב - אני מגיש תוכנית מיוחדת לציון שני עשורים לגירוש''. בפרומו רואים כמה מהקולות הבולטים בתקופה ההיא אי שם ב-2005 מדברים על החוויה שעברו מאז
מערכת ice | 
אברי גלעד (צילום מתוך "אברי ושרקי", ערוץ 12)
אין ספק שאברי גלעד, מגיש קשת 12, עבר ימים יפים מאוד ברשת 13 שם עבד תקופה ארוכה. בשבוע שעבר גלעד החליט לפתוח את הכל על תוכנית הדגל של הערוץ, היום המחרה שלו - "האח הגדול". אך מסתבר שבעוד שסגר את הדלת לתכנית אחת, הוא פתח דלת לאחרת.
בפייסבוק שלו שיתף המגיש הוותיק של קשת 12: ''אחרי עשרים שנה.בקרוב - אני מגיש תוכנית מיוחדת לציון שני עשורים לגירוש''. בפרומו רואים כמה מהקולות הבולטים בתקופה ההיא אי שם ב-2005 מדברים על החוויה שעברו מאז

במסגרת טור שכתב גלעד ל"ישראל היום", הוא סיפר את מה שהוא חושב על התוכנית, התחרות על הרייטינג מול התוכנית שלו כיום בקשת עם יאיר שרקי, ההצעה המפתה שקיבל מרשת 13 להנחות בתוכנית והסירוב שלו, ועוד.
תחילה, סיפר גלעד על התחרות שיש לו כיום, וטען כי התוכנית שלו ושל שרקי "אוכלת נזק לא פשוט ממפלצת הרייטינג שנקראת "האח הגדול"". אבל אמר שזה כבר לא מעניין אותו: "אני זאב זקן, שימותו המספרים".
בהמשך, סיפר על ההצעה שקיבל: "מעולם לא אהבתי את התוכנית הזאת. מדובר בניסוי חברתי לא מוסרי. בגלל זה סירבתי בזמנו להצעה יפה מאוד להנחות את האח הגדול. יכולתי להתעשר, ויתרתי".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה