ויראלי
מגישי ערוץ 14 לא מוכנים לשתוק: ''אידיוט כמו שהוא''
מגישי ערוץ 14 החליטו לצאת נגד יאיר לפיד בחריפות. שי גולדשטיין כתב: ''קשה ליאיר לפיד עם ערוץ 14. קשה לו כי מאז שהערוץ הזה קיים הוא חושף כל הזמן את הטימטום של לפיד. פעם אחר פעם השטויות שהוא מדבר נחשפות''
מגישי ערוץ 14 החליטו לצאת נגדו בחריפות. שי גולדשטיין כתב: ''קשה ליאיר לפיד עם ערוץ 14. קשה לו כי מאז שהערוץ הזה קיים הוא חושף כל הזמן את הטימטום של לפיד. פעם אחר פעם השטויות שהוא מדבר נחשפות. הלפיד והיפוכו. השקרים. המניפולציות. הקשקשת המטופשת. הכל נחשף כל הזמן וזה קשה לו. לפיד גדל בעולם שבו הוא היה הנסיך שיצא מאולפני ערוץ 2 וזכה לאיתרוג לא משנה כמה שטויות הוא דיבר''.
עוד כתב: ''אבל מאז ערוץ 14 הוא לא יכול להמשיך לטמטמם את הציבור בלי שערוותו תיחשף מדי יום אז הוא רוצה שתפסיקו לראות את הערוץ. שתבקשו להחליף ערוץ. דמוקרט על מלא. לא יעזור. אנחנו כאן להישאר. בכל מקום. להמשיך ולהראות לכם את לפיד עירום וחשוף. אידיוט כמו שהוא. ללא מורא ופחד. תשימו ערוץ 14 בכל מקום שאתם נכנסים אליו. נגמרו הימים שאנשים כמו לפיד קישקשו ללא חשש שמישהו יחשוף אותם. אין יותר מגרש ריק. נגמר. עידן חדש בתקשורת הישראלית. תתרגל יאיר''.
עוד ב-
כוכב הפטריוטים יקי אדמקר כתב: ''לפיד רוצה שתעבירו ערוץ. שלא תצפו ב-14. ככה זה כשאתה רגיל למציאות שבה רק הצד שלך מדבר. המהפכה כבר כאן. לא תצליח לעצור אותה''.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.חוכמהסי.ג.ר 08/2025/02הגב לתגובה זו0 0ומה עם חוכמת פתחי?סגור
-
3.דיקטורה נוסח לפידרוי 07/2025/31הגב לתגובה זו1 1שאפוסגור
-
2.תגידו תודה. כל ניסיון סתימת פיכם מביא עוד אלפי צופים. (ל"ת)מירי 07/2025/31הגב לתגובה זו2 0סגור
-
1.שכל של פלנליטלפידיוט 07/2025/31הגב לתגובה זו0 1IQ שואף למינוססגור



