ויראלי

הגרוש של עדי הימלבלוי מגיב לראשונה: מה דעתו על בן זיני?

נדב פלד, הגיב בפוסט וכתב בהומור לגרושתו: "אה, אז בגלל זה הילדים התחילו לדבר איתי פתאום על פאדל". וגם האקסית של זיני טיילור מלכוב שרוקדת מולו ברוקדים עם כוכבים רשמה בשמחה עבורו: ''יסססס''
מערכת ice |  10
עדי הימלבלוי ונדב פלד (צילום אינסטגרם)
הזוג הכי מסקרן וידוע בעולם הבידור עשה את זה רשמי. השחקנית והדוגמנית עדי הימלבלוי (40) שהתגרשה אשתקד מהמסעדן נדב פלד (42), לאחר עשר שנות זוגיות בזוגיות רשמית עם השחקן בן זיני. אבל איך באמת מגיב הגרוש להודעה?
פלד, הגיב בפוסט וכתב בהומור לגרושתו: "אה, אז בגלל זה הילדים התחילו לדבר איתי פתאום על פאדל". וגם האקסית של זיני טיילור מלכוב שרוקדת מולו ברוקדים עם כוכבים רשמה בשמחה עבורו: ''יסססס''.
כזכור לאחר שיצאה מהרבנות בתל אביב החלה הדוגמנית והשחקנית דווקא להתראות לצדו של בן זיני ואף השניים המריאו לא פעם לחופשות ביחד. הם הסתירו את הקשר הרבה זמן והיום בסטורי עם השיר ''הדפוק הזה עושה לך טוב'' השניים החליטו ''לצאת מהארון הזוגי'' ולעשות את זה רשמי.  
על אף שמעולם לא אישרו שהם בזוגיות אמיתית, חשף ערן סויסה השבוע משבר גדול ביניהם. על פי הפרסום שלו ביום ראשון האחרון בשעה עשר בלילה בערך נשמע כוכב העונה הנוכחית של ''רוקדים עם כוכבים'' מדבר בסלולרי שלו עם הימלבלוי ממש ברחוב אבשלום חביב כשבמשך חצי שעה הוא נשמע מדבר בקול רם.

על פי הפרסום הוא זעק להימלבלוי: ״עדי אל תעזבי אותי, סמכתי עלייך, הבטחת לי. אמרנו שהכל ביחד". עדות אחת שהגיעה לסויסה גרסה: ''מרוב שזה היה קיצוני, חשבנו שהוא מצלם משהו אבל זה היה אמיתי לגמרי''. יחד עם זאת דווח כי כבר בבוקר הם נראו יחד.
לפני כמה חודשים אגב, עדי עצמה פרסמה בסטורי שלה כי היא נמצאת בים המלח, בן זיני בחר לשמור על דיסקרטיות ולא לפרסם דבר. אבל, תיעודים שהגיעו לאתרי הבידור הראו כי הם רק לא ציינו זאת.

צילום מסך מאינסטגרם @adihimelbloy
עוקבים ששהו בים המלח וזיהו את השניים, שלחו לאתר הבידור "ישראל היום" פפראצי של בן זיני טובל באמבטיית קרח ומי שעומדת לידו היא לא אחרת מאשר הימלבלוי בכבודה ובעצמה. 

צילום מסך מאינסטגרם  @israel_bidur
כזכור, זה לא הבילוי הראשון המשותף שהשניים מנסים להסתיר אבל גולשים חדי עין הורסים להם את הדיסקרטיות. בחודש ינואר שניהם העלו תמונה מבילוי בשבת שמשית - אז ביקרו במשק אריאל. כל אחד העלה את התיעוד שלו לסטורי בלי אזכור אחד של השנייה. מה שעורר כמובן עוד יותר את השמועות על הזוגיות שנרקמת בין השניים. האם הפעם, אחרי שהגירושים הפכו לרשמיים, הם ישימו סוף לשמועות?
תגובות לכתבה(10):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 9.
    שחררו אותם
    דניאל 08/2025/09
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא מבין למה אנשים לא מתעסקים בעצמם מה הם עד כדי כך משעממים שהם מצלמים אחרים טובלים בקרח בסוף סיפור הקוף הזה הביא את עדי היבלבלוי
    סגור
  • 8.
    כבר לא רוצים להחזיק משפחה
    דני 08/2025/05
    הגב לתגובה זו
    1 0
    נראה שכואב לגרוש שלא בדיוק רצה להיפרד. חבל שאנשים היום לא מתאמצים להחזיק משפחה. מעדיפים את הקל - להפריד כוחות, כל אחד בתורו עם הילדים וכל אחד בתורו נהנה עם הבן/בת זוג התורן/ית, עד לגבר/אישה הבאים.
    סגור
  • 7.
    בהצלחה
    אנני 08/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הוא ממש מכוער לדעתי והיא יפה??
    סגור
  • 6.
    עדי היקרה
    ליעוז 08/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    צר לי אבל את כל התדמית של אישה רצינית הורדת לטימיון ברגע שהתחלת את הקרקס הזה.. לפרק משפחה עם ילדים בשביל זה… להציג שאישה בסטטוס שלך יוצאת עם ילד כזה זה לגיטימי??.. מצטער אבל את פשוט פאטתית והמנייה שלך ירדה במאות מונים
    סגור
  • 5.
    זכה! האישה היפה בישראל כבר שנים! (ל"ת)
    אור 08/2025/03
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 4.
    דווקא החזקתי ממנה איכותית ושווה
    חבל 08/2025/03
    הגב לתגובה זו
    1 0
    בן זיני ???
    סגור
  • 3.
    (ל"ת)
    אנונימי 08/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    לא מחזקים מעמד
    שימרית 08/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    באסה
    סגור
  • 1.
    מי מה מו????
    דוד 08/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא מעניייייין
    סגור
  • אני
    חנן 08/2025/04
    הגב לתגובה זו
    1 0
    שיהיו בריאים ויהנו. לא רק היופי קובע, אלא האישיות הפנימית
    סגור