ויראלי
קורין גדעון בשיא: זה מה שאיחלה לכבוד יום הולדתה
כוכבת הרשת קורין גדעון בשיאה: אחרי קמפיין החוצות בהלבשה התחתונה ל"טריומף", היא חוגגת היום יום הולדת וזה מה שבחרה לאחל לכבוד יום הולדתה. אלו הפרטים הנוצצים
כוכבת הרשת ומגישת הטלוויזיה לשעבר, קורין גדעון שחגגה בסוף השבוע האחרון, רגע שיא בקריירה, כאשר החלה לככב בקמפיין חוצות עם לבוש ההלבשה התחתונה של "טריומף", רגע לפני היום המרגש בשנה.
מזל טוב! גדעון חוגגת היום (שני), יום הולדת 33, והבוקר החליטה לאחל לעצמה ביום ההולדת לזכור שלא בכל שנה צריך ילד חדש למשפחה, אך גם בסטורי שמיד לאחר מכן שיתפה: "הלוואי שכולם יזכו לחגוג עם המשפחות שלהם בקרוב אמן"; צפו.

קרדיט: אינסטגרם @corringideon
כזכור, גדעון התחילה את דרכה העיתונאית בגל"צ ושימשה ככתבת משפט ועורכת חדשות, התקדמה לאחר סיום השירות לתוכנית "ערב טוב עם גיא פינס" ובגיל 23 שהיא כבר מנחה לצידו של גיא פינס, ארז טל צלצל אליה והציע את תפקיד הנחייה הנחשק של "האח הגדול" שהפך אותה למנחה המובילה של הערוץ.
בסוף השבוע אחרון, התפרסם ראיון חדש של גדעון ל"ישראל היום" עם הכתבת הילה אלפרט, בו חשפה גדעון כיצד הרגישה בגיל 28 בעקבות הפיטורים הכואבים מקשת 12: "הייתי בת 28, בהיריון ראשון, והייתי בטוחה שנגמרו לי החיים. חשבתי אולי לחזור לעשות התמחות, ובלי טיפת אגו פניתי לכל הערוצים, שייתנו לי להנחות משהו".
במהלך הראיון, גדעון רמזה על תחושות קשות שחוותה בשל גילה הצעיר והמעמד התקשורתי אליו נסקה: "ילדה צעירה בלי מספיק בשלות רגשית, בלי שלד מספיק חזק כדי לשאת עליו את כל ההצלחה".
עוד ב-
בנוסף, חשפה כיצד התייחסו אליה המנחים הבכירים איתם עבדה: "קיבלתי המון מהקריירה הזאת, כל המנחים שחלקתי איתם מרקע התייחסו אלי בגובה העיניים, למרות הגיל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



