ויראלי
בר רפאלי: "אם יש משהו שלא צריך להעלות לו מודעות – זה החטופים"
הכוכבת, שנשאלה מה היא עושה למען הגברת המודעות לנושא החטופים - כאחת הישראליות עם הכי הרבה עוקבים ברשת החברתית - הסבירה שאין בכך צורך
האם בר רפאלי שוב נכשלה בלשונה? הדוגמנית, שהתראיינה אמש לאחד מערוצי הבידור, יצאה די מנותקת אחרי אמירה לא מוצלחת בנושא הכאוב: "אין מתראיינת גרועה כמו בר רפאלי", הגיבו גולשים.
"אני חושבת שאם יש משהו שלא צריך להעלות לו מודעות זה חטופים", השיבה רפאלי, שהגיעה לאירוע לציון 30 שנה לעמותת Make A wish. "זה הולך איתנו מהבוקר עד הלילה. אני קמה עם זה, אני הולכת לישון עם זה", הוסיפה הדוגמנית שלא התייחסה לכוחה הציבורי בתחום כמי שמחזיקה ב-3.7 מיליון עוקבים באינסטגרם בלבד.
עוד ב-
רפאלי, שהתראיינה לאינסטגרם של אתר FOR REAL סיפרה גם על חוויותיה כאימא מאוד מפורסמת שנמנעת מללכת לאירועים פומביים עם שלושת ילדיה במהלך החופש הגדול: "אני די נמנעת. כל עם ישראל בחוץ עם הילדים איפשהו אז אני לא. כמו כולם מחכה שיגיע הראשון לספטמבר".
אגב, תקרית פחות נעימה נרשמה בראיון גם כאשר המראיינת, עדן סניגו, טענה כי רפאלי היא OG והסבירה לדוגמנית שמדובר ב-OLD GENERATION – מה שגרם לכוכבת לעוות פניה בפליאה.
אגב, תקרית פחות נעימה נרשמה בראיון גם כאשר המראיינת, עדן סניגו, טענה כי רפאלי היא OG והסבירה לדוגמנית שמדובר ב-OLD GENERATION – מה שגרם לכוכבת לעוות פניה בפליאה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.כלומנקית כמו אביה הבריון האפס. (ל"ת)ציפורה 08/2025/29הגב לתגובה זו0 2סגור



