ויראלי

זוכת "האח הגדול" על מצבה הנפשי: "דיכאון מאוד קשה, ברמה פסיכית"

זוכת "האח הגדול" והדוגמנית טהוניה רובל, שחשפה בעבר שהיא סובלת מדיכאון קשה, חשפה כי המצב שלה לא השתפר: "מסתבר שלא טיפלתי כמו שצריך. אני מתחילה לתפוס את הפחד בידיים"
מערכת ice |  5
טהוניה רובל (צילום מסך קשת 12)
זוכת "האח הגדול" והדוגמנית טהוניה רובל, העלתה אתמול (שלישי) סטורי לחשבון האינסטגרם שלה, בו היא סיפרה כי אחרי שחוותה בעבר דיכאון קשה וחשבה שהיא עברה אותו, הוא שוב חזר והכה בה.
אל הסטורי שהעלתה רובל היא צירפה סרטון בו סיפרה: "הרבה זמן אני רוצה לדבר איתכם על הנושא הזה. פחדתי, נרתעתי. אני עכשיו מחזיקה לפחד בידיים והולכת איתו, ופשוט פותחת איתכם את הנושא הזה".
רובל המשיכה וסיפרה כי "זוכרות שניתקתי את הרשתות החברתיות כי הלכתי לטפל בנפש שלי? מסתבר שלא טיפלתי כמו שצריך. בתקופה האחרונה עברתי סוג של דיכאון מאוד קשה, ברמה פסיכית"
רובל שיתפה במה שעבר עלייה: "בתקופה הזאת כל-כך פחדתי מכל כך הרבה דברים שאני רוצה לעשות, אבל הנה אני מעזה ומתחילה לתפוס את הפחד בידיים. בשבוע הזה, בשבת שלפני האחרונה, יצא לי לחשוב הרבה על מה אני רוצה, איך אני רוצה והחלטתי שאני פשוט פועלת".
טהוניה סיפרה על מה שהיא עושה בנדון: "במוצ"ש האחרון התחלתי לפעול, להרים טלפון, להיפגש, להיפרד אם צריך. אני לא מאמינה על עצמי עדיין שאני עושה את זה. זה מטורף. חשבתי שזו רק אני, אבל זו לא רק אני. אני מספרת לכם את זה לא סתם, כי היום החלטתי שאני מתחילה לעשות משהו שרציתי הרבה זמן ופחדתי ממנו. אני אשתף אתכם", הבטיחה לסיום.
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    טאוניה,
    פופר מאיר כאנה צדיק 12/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    את חאיבת לאזוב אץ עייר של אסמים ואשקרים אלה לא חברים שם ,פתיחי דף חדש תתכילי לעבוד ,תחזרקי את כול אשקר של כתבות את בסדר גמור טאוניה תחזירי לבית שאלח ותתכילי לים חדשי בלי צילומים בלי כול אשקרים שאוהבים אותחה אכול צבעות יש לך ילדה תיצאי תיצאי מיקול אחלום אשקרי פירסום אוה אזה קתא בתוכנית אזבי את אכל לא שאבה כלום שום זה סמים וזנות בעייר של אנצים תל אביב
    סגור
  • 4.
    לא קיים
    רוני 12/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    במצב כזה את צריכה .....גדול כל יום פעמיים ביום והדיכאון יעבור לך בסבבה
    סגור
  • 3.
    ה ישמור מי זאת? למה היא לא הולכת לעבודה? (ל"ת)
    איתן 12/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    את מי?
    זאב 12/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מעניין את הכפכפ נעלי קיץ בעברית
    סגור
  • 1.
    חיבוק גדול. ככה את יותר אותנטית רגישה וחכמה. מאחלת לך
    אחת העם 12/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    רק טוב.
    סגור