ויראלי

מושיקו מור שובר שתיקה מוזיקלית: " אני חי בשלום - שימשיכו לדבר"

הזמר הישראלי מושיקו מור, שהואשם בתחילת שנה שעברה בשני מעשה אונס ומעשה סדום באישה בת 30, בצעד מפתיע בקריירה המוזיקלית שלו | כל הפרטים
מערכת ice | 
מושיקו מור (צילום פלאש 90/ יונתן שאול)
מושיקו מור, הזמר בן ה-34 שהואשם בשני מעשה אונס ומעשה סדום, מתמודד בשנה האחרונה עם האשמות רבות בעקבות הפרשה, גם בבית המשפט וגם ברשתות החברתיות. הזמר מכחיש את ההאשמות נגדו, ולמרות היותו במעצר בית - הצליח לעשות מהלך נוסף לקידום הקריירה שלו.
מושיקו מור הוציא היום (ראשון) אלבום חדש בשם "חלק א'". האלבום החדש מכיל חמישה שירים, ביניהם השירים "תודה על הזכות" והשיר "האמת שלי". האלבום מהווה צעד אסטרטגי מצד מור, לנסות להביע את עצמו בצל הפרשה ולהשפיע על דעת הציבור הישראלי, שרבים מהם יצאו נגדו בשנה האחרונה.
את השיר "האמת שלי" הזמר פותח במשפט "אני חי בשלום עם עצמי. שימשיכו לדבר" ובהמשך מוסיף "וכל מי שדיבר, כל מי שוויתר, כל מי שסינוור, כל מי שעיוור- בסוף עוד יתעורר". אין ספק שהשיר משקף את עמדתו של הזמר והניסיון להעביר אותו לקהל.
לפני כמה חודשים הזמר שבר שתיקה, כשהעלה סטורי לאינסטגרם הרשמי שלו, בו רשם "התקופה האחרונה היא הקשה ביותר שעברתי בחיי. סערה שהפכה לי את הכל. החיים נעצרו, שמי הטוב בסימן שאלה. ופתאום אני מוצא את עצמי נלחם לא רק על האמת שלי, אלא גם על השפיות שלי". מעריצים רבים מאמינים כי האלבום החדש מסמל צעד נוסף של מור "להילחם על האמת שלו".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה