ויראלי
בן אל תבורי פותח הכל על ההקלטות: מה אורטל עמר תגיד?
האקסים המיתולוגיים בן אל תבורי ואורטל עמר אמנם הציגו חזית אחידה בליהוק ל"מחוברים", אבל הדרמה ביניהם חזרה כאשר נכנסה עמר לזוגיות חדשה. כעת תבורי פותח שוב הכל על פרשת ההקלטות שהביאו לפירוק המוזיקלי שלו עם סטטיק
אשת התקשורת אורטל עמר והאקס המיתולוגי ואב בנה פרינס, הזמר בן אל תבורי, הם ללא ספק מהאקסים המדוברים ביותר בתעשיית הבידור הישראלית. לאחרונה, עמר החלה בזוגיות חדשה עם הדוגמן איתי אדלר בן ה-26, מה שהפך בהמשך לסכסוך עם בן אל תבורי.
תחילה, בן אל טען שלא מדובר בסכסוך. בהמשך, אדלר כתב שהוא "אבא חורג", מה שהרגיז את בן אל ושם היה הפיצוץ. הבוקר (ראשון) התראיין תבורי למאיה בצלאל וקותי סבג ופתח הכל על פרשת ההקלטות שהביאה לפירוק הצמד המוזיקלי שלו עם סטטיק והדיבור הקשה על בנו הצעיר תו פרינס, הסכסוך עם אימא אביבה ועונת "מחוברים" אליה מצטלם תבורי בימים אלו, כאשר גם עמר לוהקה לעונה.
בראיון אמר תבורי: "נפגעתי מכל דבר הקרוב אליי. אני לא סומך על אף אחד, בקושי סומך על עצמי. אבל אני בוקשי סומך על עצמי בגלל שעשית הרבה שטויות, נפגעתי מההורים, המפשחה. אני סמכתי על האימא של הילד שלי כשהייתי באמוציות", לגבי סולחה עם אימא אביבה: "אני לא מאמין שהיא תקרה".
הראיון הזה התרחש, אחרי שבסוף החודש התראיין תבורי לאליקו בתכנית "ערב ים תיכוני" ברדיו לב המדינה 91FM, כאשר תחילה נשאל לגבי הדיבורים על כך שהוא עצבני בשל הקשר של אורטל עמר עם הדוגמן הצעיר ועל כך השיב: "אני לא עצבני, אבל זה פוגע בי שבנאדם אחרי יומיים כותב שהוא אבא חורג".
עוד ב-
בהמשך, הודה בן אל תבורי כי הוא נפגע: "אני נפגע, אני פועל הרבה מאמוציות לצערי, וזה פגע בי מאוד. אני לא הייתי עושה דברים כאלה. התנתקתי משם. לא אעשה להם שיחה של יחסי לאן".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.ישראלנירא 01/2026/04הגב לתגובה זו0 0ממתי אורטל עומר היא אשת תקשורת???? ובן אל תבורי צודקסגור



