ויראלי

אדווה דדון ובן זוגה נפרדו מישראל: זה היעד אליו הגיעו

בסדרת סטוריז היא מעדכנת את עוקביה בחופשה, באחד מהם ניתן לראות את המלון בו היא לנה, מלון ברוולי הילס
מערכת ice |  1
אדוה דדון (צילום פלאש 90/ משה שי)
מגישת חדשות 12, אדווה דדון ארזה הכל יחד עם הבן זוג, ידין גלמן והחליטה לטוס ליעד של הכוכבים הגדולים באמת, להוליווד.
בסדרת סטוריז היא מעדכנת את עוקביה בחופשה, באחד מהם ניתן לראות את המלון בו היא לנה, מלון ברוולי הילס. מבדיקה שערכנו ב-ice, לילה במלון היוקרתי עולה קרוב ל-1400 דולר לזוג.


צילום מסך חשבון האינסטגרם של אדווה דדון, advadadon@ 

צילום מסך חשבון האינסטגרם של אדווה דדון, advadadon@ 

עוד לאחרונה, ב"אולפן שישי" החלו להראות את "מאחורי הקלעים", שם מגלים צד אחר לגמרי של האולפן הרשמי ביותר בטלוויזיה. באחד מהקטעים ששודרו נראה כי דנה ויס נשמעה שואלת: "מתי אדוה?", ואז דדון הגיבה: "יאללה, אני צריכה לשחרר את הבייביסיטר מתישהו". גיא פלג התעניין בתעריף: "כמה לשעה היום?", ודדון השיבה: "90 שקל לשעה הבייביסיטר בתל אביב".
גיא פלג ודנה וייס נדהמו: "90 שקל?!", ואז פלג התעניין מה לגבי בעלה לשעבר של דדון ואבי בנה, עמיתם העיתונאי גלעד שלמור. אדוה דדון העירה לו בחיוך: "יש לי שני ילדים משני גברים שונים להזכיר לך"... והוסיפה: "אז עכשיו אני הבטחתי לה שבתשע וחצי אני בבית".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מה היא רוצה מחיינו.היא לא כוכבת. אני כן
    יםו 02/2026/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    וכחול לבן ערין אחלה וגם אדום כחול אך אינך אמריקאי למרות ניסיונותיך וזוגתך
    סגור