ויראלי
המיליארדר הישראלי במסר לכתבת חדשות 12: "הכל על חשבוני"
נאור ברוך צפה בתיעוד הנערים החרדים והחליט להעניק לכלה יתומה חוויה מתקנת ומפוארת. מדוע החליט לממן את כל הוצאות החתונה וירח הדבש ואיך ניתן לעזור?
הרשתות החברתיות סוערות בעקבות סרטון שפרסמה כתבת חדשות 12 ענבר טויזר ובו נראים נערים חרדים כשהם אוספים תרומות עבור כלה יתומה, והיא מטיפה להם מוסר.
בתיעוד, שעורר ביקורת חריפה מצד גולשים רבים, נשמעת כתבת חדשות 12 ענבר טויזר כשהיא משוחחת עם בן זוגה ומתעדת את הסיטואציה בטון שנפרש על ידי רבים כמתנשא ומלגלג.
התגובות לא איחרו לבוא, אך התגובה המהדהדת ביותר הגיעה מכיוונו של איש העסקים והמיליארדר נאור ברוך, שבחר להפוך את המקרה המקומם להזדמנות של נתינה יוצאת דופן.
ברוך פרסם סרטון תגובה ישיר מחופשתו בסינגפור, כשהוא נראה נסער מהמראות. הוא פנה ישירות לכתבת ואמר: "תודה רבה לך. כי בזכותך אני הולך לעשות מצווה ענקית". איש העסקים לא הסתפק במילים בלבד והודיע קבל עם ועדה כי הוא לוקח על עצמו את כל הוצאות השמחה של הזוג המדובר. "הזוג החרדים הזה, אני רוצה שתחברו אותי אליהם. אני הולך לעשות להם חתונה, לא רק חתונה, גם ירח דבש על חשבוני וחתונה טופ של הטופ מא' ועד ת'", הצהיר ברוך בנחרצות. הוא הסביר כי הסיבה לצעד הדרמטי נעוצה בעברו האישי ובקושי הכלכלי שחווה בילדותו. לדבריו, "אני לא הייתה לי בר מצווה כי לאמי זכרונה לברכה לא היה כסף להביא לי בר מצווה. לא חגגתי וכל החברים שלי כן".
עוד ב-
המחווה של ברוך הציתה גל של סולידריות ברשת, ובעקבותיו החלו אנשי מקצוע רבים מעולם האירועים להציע את שירותיהם ללא תמורה. מאפרות, מעצבות שמלות כלה, צלמים ובעלי אולמות הציפו את הפוסט בתגובות מרגשות, כשהם מבקשים לקחת חלק במיזם. ברוך חתם את דבריו בפנייה לזוג הצעיר ולנערים מהסרטון כשהבטיח להם חוויה מתקנת ומפוארת במיוחד. "אתם לא צריכים ללכת לשום דלת. הזוג הזה ספציפית תהיה לכם חתונה מא' ועד ת' וירח דבש. תחברו אותי אליהם", סיכם.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



